Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jesus es el Señor FC Hololive FC
ataque arriba Tactiek 5311 GGP
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 11
49.1 gemiddelde waardering 61.2
good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Morávek verovert de bal door een tackle van achteren. Morávek geeft een lange en hoge pass. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani draait met de bal, schiet en ... Bagiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Hololive FC 0:1

6e minuut.
Martín García met een sublieme pass. Gajardo geeft een hoge lob. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Hololive FC 0:2

8e minuut.
Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru verovert de bal door een tackle van achteren. Głodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodowski geeft een hoge lob. Scutaru krijgt zijn hoofd ertegen. Bagiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
León verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guiot zal de hoekschop nemen. León maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Hololive FC 1:2

20e minuut.
Maguolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guiot rent richting de bal. Gajardo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gajardo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gajardo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Głodowski met de inworp. Martín García is nu in balbezit. Maguolo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Maguolo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Maguolo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Leyton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gambarini komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Tynander kopt de bal weg. Guiot rent richting de bal. Guiot geeft een lange en hoge pass. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Głodowski probeert naar een medespeler te passen. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambarini begaat een overtreding. Gambarini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 49%, Hololive FC 51%.
Jesus es el Señor FC - Hololive FC 1:2

50e minuut.
Orłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Orłowski geeft de bal voor. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap. Kőfejtő maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jesus es el Señor FC - Hololive FC 2:2

52e minuut.
León kopt de bal weg. Morávek is nu in balbezit. Morávek geeft de bal voor. Stefani rent richting de bal. Stefani haalt uit met een fantastische trap. Bagiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Lucero geeft de bal voor. Scutaru kopt de bal weg. Stefani rent richting de bal. Stefani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Hololive FC 2:3

62e minuut.
Kınıklı is nu in balbezit. Kınıklı speelt de bal door. Głodowski is nu in balbezit. Głodowski geeft een hoge lob. Stefani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Głodowski passt de bal zonder na te denken. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Noé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scutaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stefani neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Hololive FC 2:4

77e minuut.
Kőfejtő met een sublieme pass. Manzano heeft problemen om de bal te vangen. Manzano geeft een lange en hoge pass. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru draait met de bal, schiet en ... Bagiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stefani rent richting de bal. Stefani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Hololive FC 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 43%, Hololive FC 57%.
Jesus es el Señor FC - Hololive FC 2:5