Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
§uper§tars FC GÜZELCE KÖYÜ
kanat Tactiek 43120
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 57.4
adequate Schieten incredible
good Passen good
average Verdedigen excellent


4e minuut.
da Bilha Silva is nu in balbezit. da Bilha Silva probeert naar een medespeler te passen. Gosztonyi probeert naar een medespeler te passen. Karakaş is nu in balbezit. Karakaş schiet op doel. Kośmider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Paydaş heeft problemen om de bal te vangen. Ogrodnik rent richting de bal. Paydaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paydaş krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Mazurkiewicz met een sublieme pass. Gosztonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa onderschept slim de pass. Wieniawa schiet op doel. Kośmider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - FC GÜZELCE KÖYÜ 0:1

15e minuut.
Karakaş is nu in balbezit. Karakaş passt de bal in één keer door. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - FC GÜZELCE KÖYÜ 0:2

16e minuut.
Mazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alfaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Arcoş wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
da Bilha Silva passt de bal met de wreef. Papi is nu in balbezit. Papi probeert naar een medespeler te passen. Karakaş rent richting de bal. Karakaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - FC GÜZELCE KÖYÜ 0:3

22e minuut.
Karakaş kopt de bal weg. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş begaat een overtreding. Wieniawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. da Bilha Silva komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mazurkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Messi de bal. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa schiet op doel. Kośmider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - FC GÜZELCE KÖYÜ 0:4

24e minuut.
Paydaş speelt de bal door. Klungelig pakt Alfaro de bal. Karakaş verovert de bal door een tackle van achteren. Karakaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurkiewicz met een snelle inworp. da Bilha Silva met een sublieme pass. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa schiet op doel. Kośmider bokst de bal weg.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Messi de bal onder controle te krijgen. Toprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz geeft de bal voor. Wieniawa krijgt zijn hoofd ertegen. Kośmider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Messi geeft de bal voor. Mazurkiewicz kopt de bal weg. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - FC GÜZELCE KÖYÜ 0:5

29e minuut.
Papi rent richting de bal. Papi speelt de bal door. Klungelig pakt Cajamarca de bal. Karakaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakaş draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - FC GÜZELCE KÖYÜ 0:6

36e minuut.
Inworp. Papi met een snelle inworp. da Bilha Silva met een sublieme pass. Karakaş rent richting de bal. Karakaş schiet op doel. Kośmider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoşgör kopt de bal weg. Arcoş is nu in balbezit. Karakaş onderschept slim de pass. Karakaş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wieniawa de bal onder controle te krijgen. Kośmider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 73%, FC GÜZELCE KÖYÜ 27%.
§uper§tars - FC GÜZELCE KÖYÜ 0:6

50e minuut.
Papi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Karakaş de bal onder controle te krijgen. Karakaş passt de bal in één keer door. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - FC GÜZELCE KÖYÜ 0:7

53e minuut.
Papi verovert de bal door een tackle van achteren. Papi geeft een hoge lob. Wieniawa heeft problemen om de bal te vangen. Karakaş is nu in balbezit. Karakaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Wieniawa controleert de bal met de borst. Gosztonyi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wieniawa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gosztonyi met een sublieme pass. Wieniawa neemt de penalty, wat een uithaal! Kośmider bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - FC GÜZELCE KÖYÜ 0:8

58e minuut.
Daar is Paydaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro speelt de bal door. Toprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa onderschept slim de pass. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Wieniawa onderschept slim de pass. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz geeft een lange en hoge pass. Wieniawa heeft problemen om de bal te vangen. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap. Kośmider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Daar is Cajamarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajamarca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cajamarca krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ogrodnik met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Jolbert de bal onder controle te krijgen. Jolbert geeft een lange en hoge pass. Karakaş is nu in balbezit. Karakaş schiet op doel. Kośmider bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Papi neemt de hoekschop. Klungelig pakt Hoşgör de bal. Karakaş is nu in balbezit. Karakaş schiet op doel. Kośmider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

83e minuut.
da Bilha Silva passt de bal met de wreef. Gosztonyi rent richting de bal. Wieniawa verovert de bal door een tackle van achteren. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... Kośmider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - FC GÜZELCE KÖYÜ 0:9

83e minuut.
Gosztonyi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fellaini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 70%, FC GÜZELCE KÖYÜ 30%.
§uper§tars - FC GÜZELCE KÖYÜ 0:9