Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-15 18:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.02
  • Stadion: FİKRET KARABUDAK
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20515
KIRIKKALE SK Şavşat FC
zaug Tactiek 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 63.2
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sękowski met de inworp. Việt Hùng geeft een lange en hoge pass. Schönenberger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - Şavşat FC 0:1

5e minuut.
Ferretti passt de bal in één keer door. Việt Hùng speelt de bal door. Schönenberger is nu in balbezit. Schönenberger draait met de bal, schiet en ... Ferroni Marciano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - Şavşat FC 0:2

8e minuut.
García Cantarero rent richting de bal. García Cantarero met een sublieme pass. Việt Hùng met een sublieme pass. Ferretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferretti schiet op doel. Ferroni Marciano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - Şavşat FC 0:3

14e minuut.
Sękowski probeert naar een medespeler te passen. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger probeert naar een medespeler te passen. Ferretti is nu in balbezit. Ferretti haalt uit met een fantastische trap. Ferroni Marciano bokst de bal weg.

19e minuut.
Zheltonos geeft een hoge lob. Ferretti probeert de bal aan de voet te houden. Việt Hùng probeert naar een medespeler te passen. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferroni Marciano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Sękowski met een sublieme pass. Ferretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavillard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pavillard is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ferretti raakt geblesseerd tijdens het duel. Việt Hùng wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Archacki probeert de bal aan de voet te houden. Sękowski rent richting de bal. Sękowski speelt de bal door. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Schönenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schönenberger passt de bal zonder na te denken. Van Lerberghe probeert naar een medespeler te passen. Ferretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferretti draait met de bal, schiet en ... Ferroni Marciano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ferroni Marciano niet meer kan verder spelen. Łabędzki komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Andreassi rent richting de bal. Schönenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Van Lerberghe probeert naar een medespeler te passen. Ferretti rent richting de bal. Ferretti schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Zheltonos onderschept slim de pass. Zheltonos met een sublieme pass. Việt Hùng probeert naar een medespeler te passen. Ferretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferretti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - Şavşat FC 0:4

38e minuut.
Franczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczak geeft een hoge lob. Andreassi kopt de bal weg. Schönenberger heeft problemen om de bal te vangen. Schönenberger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Archacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Archacki speelt de bal door. Ferretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hùng rent richting de bal. Việt Hùng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Sękowski speelt de bal door. Klungelig pakt Việt Hùng de bal. Việt Hùng passt de bal in één keer door. Ferretti rent richting de bal. Ferretti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - Şavşat FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIRIKKALE SK 80%, Şavşat FC 20%.
KIRIKKALE SK - Şavşat FC 0:5

50e minuut.
Việt Hùng met een sublieme pass. Sękowski heeft problemen om de bal te vangen. Sękowski met een sublieme pass. Ferretti rent richting de bal. Ferretti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger schiet op doel. Łabędzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - Şavşat FC 0:6

51e minuut.
Klungelig pakt Crăcan de bal. Crăcan passt de bal zonder na te denken. Sękowski met een sublieme pass. Schönenberger is nu in balbezit. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap. Łabędzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Franczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Archacki onderschept slim de pass. Việt Hùng met een sublieme pass. Ferretti rent richting de bal. Ferretti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Crăcan controleert de bal met de borst. Archacki onderschept slim de pass. Archacki passt de bal in één keer door. Ferretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferretti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - Şavşat FC 0:7

65e minuut.
Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Archacki maakt een afschuwelijke overtreding. Crăcan raakt geblesseerd tijdens het duel. Crăcan met een snel genomen vrije trap. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Zunge bokst de bal weg.

73e minuut.
Sękowski met een sublieme pass. Việt Hùng is nu in balbezit. Việt Hùng met een sublieme pass. Schönenberger heeft problemen om de bal te vangen. Schönenberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - Şavşat FC 0:8

84e minuut.
Daar is Leguía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leguía met een sublieme pass. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - Şavşat FC 1:8

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Cantarero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sękowski de bal. Sękowski geeft een lange en hoge pass. Buczkowski kopt de bal weg. Łabędzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - Şavşat FC 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIRIKKALE SK 69%, Şavşat FC 31%.
KIRIKKALE SK - Şavşat FC 1:9