Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
H.BEŞİKTAŞ Çakalli
deneme Tactiek çift forvet
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 55.4
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Graaf passt de bal in één keer door. Zanesco is nu in balbezit. Zanesco passt de bal met de wreef. Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Szusza is nu in balbezit. Seedorf verovert de bal door een tackle van achteren. Seedorf met een sublieme pass. Di Niro is nu in balbezit. Di Niro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Mazzotti geeft een hoge lob. Tabachnik kopt de bal weg. Dagsland rent richting de bal. Greavu verovert de bal door een tackle van achteren. Greavu draait met de bal, schiet en ... Dahm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Covaci verovert de bal door een tackle van achteren. Šimonek onderschept slim de pass. Šimonek passt de bal in één keer door. Szusza is nu in balbezit. Szusza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Szofmer heeft problemen om de bal te vangen. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szofmer zijn tegenspeler op de grond. Szofmer krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Seedorf trapt de bal weg van het doel. Jacques kopt de bal weg. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Isar passt de bal met de wreef. Šimonek rent richting de bal. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonek rent richting de bal. Šimonek schiet op doel. Tihonov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.BEŞİKTAŞ 32%, Çakalli 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
H.BEŞİKTAŞ - Çakalli 0:0

46e minuut.
Szusza passt de bal in één keer door. Di Niro is nu in balbezit. Di Niro passt de bal in één keer door. Greavu is nu in balbezit. Greavu haalt uit met een fantastische trap. Dahm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mehaj controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Tabachnik de bal onder controle te krijgen. Hende speelt de bal door. Daar is Dagsland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Çakalli 0:1

49e minuut.
Mehaj geeft een hoge lob. Inworp. Perzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Dagsland geeft de bal voor. Perzak is nu in balbezit. Di Niro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Niro krijgt een gele kaart. Perzak raakt geblesseerd tijdens het duel. Perzak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zanesco probeert naar een medespeler te passen. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Jacques onderschept slim de pass. Jacques passt de bal zonder na te denken. Tabachnik rent richting de bal. Tabachnik draait met de bal, schiet en ... Dahm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Çakalli 0:2

63e minuut.
Graaf met een sublieme pass. Di Niro rent richting de bal. Di Niro geeft een hoge lob. Nikolaou springt en kopt de bal. Tihonov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Çakalli 1:2

67e minuut.
Szusza kopt de bal weg. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nikolaou zijn tegenspeler op de grond. Nikolaou krijgt een gele kaart. Covaci raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Covaci kan niet meer verder spelen. Dominguetti komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Graaf probeert naar een medespeler te passen. Šimonek rent richting de bal. Šimonek passt de bal in één keer door. Di Niro is nu in balbezit. Di Niro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.BEŞİKTAŞ 46%, Çakalli 54%.
H.BEŞİKTAŞ - Çakalli 1:2