Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaktika Stars Legion Omsk
Ataka wing Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 20.1
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Chivadze met een sublieme pass. Nekrasov rent richting de bal. Arkhipov rent richting de bal. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Chivadze speelt de bal door. Yakovlev probeert naar een medespeler te passen. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Legion Omsk 1:0

11e minuut.
Kopejkin is nu in balbezit. Arkhipov onderschept slim de pass. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Kovtun probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Chivadze is nu in balbezit. Chivadze passt de bal met de wreef. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov schiet op doel. Kopejkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Legion Omsk 2:0

14e minuut.
Prapor speelt de bal door. Klungelig pakt Bavin de bal. Bavin met een sublieme pass. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Legion Omsk 3:0

17e minuut.
Chivadze verovert de bal door een tackle van achteren. Chivadze passt de bal met de wreef. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kopejkin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Legion Omsk 4:0

20e minuut.
Akimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakusov onderschept slim de pass. Zakusov geeft een lange en hoge pass. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Legion Omsk 5:0

25e minuut.
Dariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Prapor verovert de bal door een tackle van achteren. Prapor passt de bal in één keer door. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Yakovlev met een sublieme pass. Chivadze rent richting de bal. Chivadze speelt de bal door. Daar is Arkhipov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arkhipov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Nekrasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nekrasov schiet op doel. Evseev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Legion Omsk 6:0

31e minuut.
Zakusov kopt de bal weg. Nekrasov kan de bal niet met de borst controleren. Nekrasov probeert naar een medespeler te passen. Arkhipov rent richting de bal. Arkhipov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Chivadze de bal. Chivadze geeft een lange en hoge pass. Arkhipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkhipov geeft de bal voor. Daar is Kopejkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evseev bokst de bal weg. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Legion Omsk 7:0

44e minuut.
Daar is Dariev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bavin speelt de bal door. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Evseev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Legion Omsk 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktika Stars 20%, Legion Omsk 80%.
Galaktika Stars - Legion Omsk 8:0

52e minuut.
Zakusov rent richting de bal. Yakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakovlev geeft de bal voor. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Arkhipov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kopejkin is nu in balbezit. Kopejkin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bavin de bal. Bavin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zakusov verovert de bal door een tackle van achteren. Zakusov speelt de bal door. Arkhipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Legion Omsk 9:0

65e minuut.
Chivadze geeft een hoge lob. Arkhipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkhipov geeft de bal voor. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kovtun trapt de bal weg. Bavin kopt de bal weg. Yakovlev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kopejkin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chivadze de bal onder controle te krijgen. Dariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivadze verovert de bal door een tackle van achteren. Chivadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Legion Omsk 10:0

74e minuut.
Arkhipov rent richting de bal. Nekrasov rent richting de bal. Arkhipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkhipov haalt uit met een fantastische trap. Evseev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Legion Omsk 11:0

82e minuut.
Kruglov verovert de bal door een tackle van achteren. Kruglov probeert naar een medespeler te passen. Prapor geeft een hoge lob. Arkhipov is nu in balbezit. Arkhipov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Evseev trapt de bal weg. Dariev kopt de bal weg. Yakovlev geeft de bal voor. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Evseev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arkhipov is nu in balbezit. Arkhipov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Legion Omsk 12:0

88e minuut.
Yakovlev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kovtun de bal. Arkhipov is nu in balbezit. Klungelig pakt Nekrasov de bal. Nekrasov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Chivadze is nu in balbezit. Chivadze passt de bal in één keer door. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Evseev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Legion Omsk 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktika Stars 24%, Legion Omsk 76%.
Galaktika Stars - Legion Omsk 13:0