Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-29 18:51
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: FK-JANKA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14500
FK-JANKA LISTERINE WATER
SILVER Tactiek WATER
41% Balbezit 59%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 62.4
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Daar is Toledo Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo Fernández passt de bal met de wreef. Crivelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli geeft een hoge lob. Candeo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kalaner met een sublieme pass. Furacão kopt de bal weg. Pereira Lino met een sublieme pass. Daar is Mazur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazur geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Paumann kopt de bal weg. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonti is nu in balbezit. MacPhadden onderschept slim de pass. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Parot de bal. Paumann rent richting de bal. Parot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paumann roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Paumann kan niet meer verder spelen. Tuấn Thành komt het veld opgelopen. Furacão legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - LISTERINE WATER 1:0

29e minuut.
Toledo Fernández passt de bal in één keer door. Râlea rent richting de bal. Râlea passt de bal in één keer door. Candeo is nu in balbezit. Candeo schiet op doel. Kalaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Toledo Fernández geeft een lange en hoge pass. Daar is Jakubiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubiak geeft een lange en hoge pass. Tuấn Thành heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Thành schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Klungelig pakt Zonti de bal. Zonti met een sublieme pass. Candeo rent richting de bal. Candeo haalt uit met een fantastische trap. Kalaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK-JANKA - LISTERINE WATER 1:1

40e minuut.
Furacão is nu in balbezit. Furacão passt de bal in één keer door. Tuấn Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Thành haalt uit met een fantastische trap. Rogański probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 50%, LISTERINE WATER 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK-JANKA - LISTERINE WATER 1:1

47e minuut.
Jakubiak passt de bal met de wreef. Furacão bereikt de bal nog maar net als eerste. Furacão passt de bal zonder na te denken. MacPhadden heeft problemen om de bal te vangen. MacPhadden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Toledo Fernández passt de bal in één keer door. Râlea rent richting de bal. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Mazur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furacão is nu in balbezit. Furacão geeft een hoge lob. Tuấn Thành krijgt zijn hoofd ertegen. Rogański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - LISTERINE WATER 2:1

56e minuut.
Milanov is nu in balbezit. Furacão onderschept slim de pass. Furacão speelt de bal door. Tuấn Thành is nu in balbezit. Tuấn Thành haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Mazur kopt de bal weg. Pereira Lino kan de bal niet met de borst controleren. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - LISTERINE WATER 3:1

64e minuut.
Furacão kopt de bal weg. Mazur rent richting de bal. Mazur probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Thành heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Thành draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - LISTERINE WATER 4:1

68e minuut.
Brasini met een sublieme pass. Parot bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden rent richting de bal. MacPhadden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - LISTERINE WATER 5:1

70e minuut.
Daar is Crivelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazur begaat een overtreding. Crivelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Teroitich komt het veld opgelopen. Zsoldos komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Furacão speelt de bal door. Zonti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacPhadden. MacPhadden krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kostka probeert naar een medespeler te passen. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zsoldos heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mazur met een snelle inworp. Milanov probeert naar een medespeler te passen. Zsoldos is nu in balbezit. Zsoldos haalt uit met een fantastische trap. Kalaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Crivelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli geeft een lange en hoge pass. Jakubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich onderschept slim de pass. Teroitich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 49%, LISTERINE WATER 51%.
FK-JANKA - LISTERINE WATER 5:1