Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-29 18:51
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: FC Majko Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 26246
FC Majko AC Morovno
press Tactiek 352 x
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 63.6
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Molfetas probeert naar een medespeler te passen. López Ruano speelt de bal door. Zaninović geeft de bal voor. Andideri bereikt de bal nog maar net als eerste. Andideri schiet op doel. Haravín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Hungler onderschept slim de pass. Hungler geeft de bal voor. Klungelig pakt Galimov de bal. Läderach rent richting de bal. Läderach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shemesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemesh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - AC Morovno 1:0

8e minuut.
Ribovič passt de bal in één keer door. Mračka rent richting de bal. Mračka passt de bal met de wreef. Läderach rent richting de bal. Läderach draait met de bal, schiet en ... Nalerio bokst de bal weg.

12e minuut.
Gajarský met een sublieme pass. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magdziarz. Magdziarz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Tuğalp passt de bal zonder na te denken. Andideri bereikt de bal nog maar net als eerste. Andideri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rousseaux de bal onder controle te krijgen. Haravín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rodríguez Muíños probeert naar een medespeler te passen. Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik passt de bal met de wreef. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste. Läderach draait met de bal, schiet en ... Nalerio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Nalerio kan de bal niet met de borst controleren. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mračka neemt de hoekschop. Läderach maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mračka passt de bal in één keer door. Rodríguez Muíños heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Muíños passt de bal zonder na te denken. Läderach rent richting de bal. Läderach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Kavlič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavlič speelt de bal door. Läderach rent richting de bal. Läderach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - AC Morovno 2:0

30e minuut.
Zaninović passt de bal in één keer door. Andideri is nu in balbezit. Pustelnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pustelnik krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Andideri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gajarský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tuğalp heeft problemen om de bal te vangen. Magdziarz rent richting de bal. Tuğalp verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğalp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mračka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajarský verovert de bal door een tackle van achteren. Gajarský met een sublieme pass. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Andideri kopt de bal weg. Klungelig pakt Magdziarz de bal. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - AC Morovno 2:1

42e minuut.
Mračka passt de bal met de wreef. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajarský begaat een overtreding. Gajarský krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Rousseaux de bal. Andideri bereikt de bal nog maar net als eerste. Andideri met een sublieme pass. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 51%, AC Morovno 49%.
FC Majko - AC Morovno 2:1

58e minuut.
Zaninović passt de bal met de wreef. Gajarský is nu in balbezit. Gajarský met een sublieme pass. Andideri is nu in balbezit. Andideri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Andideri kopt de bal weg. Gajarský controleert de bal met de borst. Gajarský passt de bal met de wreef. Zaninović is nu in balbezit. Zaninović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gajarský met een snelle inworp. Ribovič geeft een hoge lob. Läderach rent richting de bal. Läderach schiet op doel. Nalerio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - AC Morovno 3:1

68e minuut.
Andideri is nu in balbezit. Andideri passt de bal in één keer door. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. Haravín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - AC Morovno 3:2

75e minuut.
Rousseaux is nu in balbezit. Andideri verovert de bal door een tackle van achteren. Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Andideri onderschept slim de pass. Andideri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ribovič geeft een lange en hoge pass. Mračka kopt de bal weg. Klungelig pakt Muzár de bal. Läderach is nu in balbezit. Läderach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Zaninović verovert de bal door een tackle van achteren. Zaninović passt de bal zonder na te denken. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp geeft de bal voor. Andideri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Andideri probeert naar een medespeler te passen. López Ruano probeert naar een medespeler te passen. Gajarský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 59%, AC Morovno 41%.
FC Majko - AC Morovno 3:2