Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elementárni Legionári FC Varín
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 37.4
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen good


6e minuut.
Klungelig pakt Jalc de bal. Basset bereikt de bal nog maar net als eerste. Basset passt de bal in één keer door. Aličković rent richting de bal. Aličković schiet op doel. Bedový verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Herček rent richting de bal. Herček probeert naar een medespeler te passen. Basset bereikt de bal nog maar net als eerste. Basset haalt uit met een fantastische trap. Bedový probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Guaitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaitani passt de bal zonder na te denken. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo geeft de bal voor. Basset krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elementárni Legionári - FC Varín 0:1

15e minuut.
Babayev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Herbut komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Jalc rent richting de bal. Basset verovert de bal door een tackle van achteren. Basset geeft een hoge lob. Aličković is nu in balbezit. Aličković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elementárni Legionári - FC Varín 0:2

21e minuut.
Daar is Skuban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aličković rent richting de bal. Aličković passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Basset de bal. Basset schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elementárni Legionári - FC Varín 0:3

36e minuut.
Basset onderschept slim de pass. Basset met een sublieme pass. Herček bereikt de bal nog maar net als eerste. Herček geeft de bal voor. Aličković springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elementárni Legionári - FC Varín 0:4

43e minuut.
Hager bereikt de bal nog maar net als eerste. Hager passt de bal zonder na te denken. Leme speelt de bal door. Aličković rent richting de bal. Aličković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Basset heeft problemen om de bal te vangen. Herček rent richting de bal. Herček passt de bal in één keer door. Aličković bereikt de bal nog maar net als eerste. Aličković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elementárni Legionári 69%, FC Varín 31%.
Elementárni Legionári - FC Varín 0:4

48e minuut.
Basset onderschept slim de pass. Basset geeft een hoge lob. Aličković rent richting de bal. Aličković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elementárni Legionári - FC Varín 0:5

62e minuut.
Aličković rent richting de bal. Aličković geeft de bal voor. Guaitani is nu in balbezit. Guaitani haalt uit met een fantastische trap. Bedový werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elementárni Legionári - FC Varín 0:6

69e minuut.
Štulajter probeert de bal aan de voet te houden. Herček rent richting de bal. Basset rent richting de bal. Basset draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rácz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Guaitani onderschept slim de pass. Guaitani geeft een lange en hoge pass. Daar is Rácz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basset is nu in balbezit. Basset draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elementárni Legionári - FC Varín 0:7

74e minuut.
Herbut geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Blicer de bal onder controle te krijgen. Aličković bereikt de bal nog maar net als eerste. Aličković haalt uit met een fantastische trap. Bedový probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elementárni Legionári - FC Varín 0:8

78e minuut.
Hager is nu in balbezit. Herbut verovert de bal door een tackle van achteren. Herbut passt de bal zonder na te denken. Basset bereikt de bal nog maar net als eerste. Basset haalt uit met een fantastische trap. Bedový verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elementárni Legionári - FC Varín 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elementárni Legionári 68%, FC Varín 32%.
Elementárni Legionári - FC Varín 0:9