Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-03 18:51
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.05
  • Stadion: Trnava12 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 12007
Trnava12 FC Flash Nitra
442+ Tactiek narrow
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.8 gemiddelde waardering 45.9
solide Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


18e minuut.
Dubiel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Čvirik komt het veld opgelopen. Jakšić met een snelle inworp. Jerpelea is nu in balbezit. Jerpelea speelt de bal door. Moyá Rumbo rent richting de bal. Moyá Rumbo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Porębski rent richting de bal. Porębski passt de bal in één keer door. Hnida bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdasz verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jerpelea passt de bal met de wreef. Moyá Rumbo is nu in balbezit. Wild schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wild krijgt een gele kaart. Moyá Rumbo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jakšić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Toma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Bogdasz passt de bal zonder na te denken. Porębski is nu in balbezit. Bogdasz is nu in balbezit. Bogdasz schiet op doel. Toma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Flash Nitra 1:0

32e minuut.
Braghieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Braghieri passt de bal in één keer door. Čvirik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moyá Rumbo de bal. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Flash Nitra 2:0

32e minuut.
Lapičinský passt de bal met de wreef. Braghieri is nu in balbezit. Moyá Rumbo begaat een overtreding. Moyá Rumbo krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Inworp. Braghieri met een snelle inworp. Kuterba probeert naar een medespeler te passen. Holeščák rent richting de bal. Holeščák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Szlagor kopt de bal weg. Kuterba rent richting de bal. Braghieri probeert naar een medespeler te passen. Holeščák is nu in balbezit. Holeščák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Winek trapt de bal weg. Braghieri kopt de bal weg. Kuterba is nu in balbezit. Kuterba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 39%, FC Flash Nitra 61%.
Trnava12 - FC Flash Nitra 2:0

46e minuut.
Szlagor geeft een hoge lob. Dasadon rent richting de bal. Kuterba onderschept slim de pass. Kuterba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlagor bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlagor passt de bal in één keer door. Bogdasz rent richting de bal. Bogdasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jakšić rent richting de bal. Lapičinský onderschept slim de pass. Lapičinský passt de bal in één keer door. Holeščák is nu in balbezit. Holeščák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Winek trapt de bal weg van het doel. Jerpelea kopt de bal weg. Cvetkov is nu in balbezit. Moyá Rumbo verovert de bal door een tackle van achteren. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bogdasz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Surać komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Szlagor rent richting de bal. Moyá Rumbo verovert de bal door een tackle van achteren. Moyá Rumbo passt de bal in één keer door. Surać rent richting de bal. Surać draait met de bal, schiet en ... Toma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Levyan geeft de bal voor. Baliak is nu in balbezit. Surać onderschept slim de pass. Surać geeft de bal voor. Moyá Rumbo krijgt zijn hoofd ertegen. Toma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Braghieri met een sublieme pass. Wild probeert naar een medespeler te passen. Pavlov is nu in balbezit. Moyá Rumbo onderschept slim de pass. Moyá Rumbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Braghieri is nu in balbezit. Braghieri passt de bal in één keer door. Holeščák rent richting de bal. Kuterba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 31%, FC Flash Nitra 69%.
Trnava12 - FC Flash Nitra 2:0