Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Diamond Bratislava FK TIRO Košice
Normal Tactiek skuska
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 51.5
matig Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Daar is Opálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opálek passt de bal zonder na te denken. Rinčo is nu in balbezit. Krišanda onderschept slim de pass. Krišanda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:1

3e minuut.
Ondráš met een sublieme pass. Galo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krišanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krišanda schiet op doel. Rebro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:2

7e minuut.
Yanek speelt de bal door. Opálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Opálek passt de bal met de wreef. Krišanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišanda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gonchar kopt de bal weg. Klungelig pakt Malinák de bal. Opálek is nu in balbezit. Opálek schiet op doel. Rebro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:3

8e minuut.
Doeltrap. Rebro met een harde bal richting middenveld. Yanek geeft een hoge lob. Opálek rent richting de bal. Opálek draait met de bal, schiet en ... Rebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gonchar onderschept slim de pass. Ondráš kopt de bal weg. Krišanda rent richting de bal. Krišanda haalt uit met een fantastische trap. Rebro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Opálek rent richting de bal. Opálek passt de bal zonder na te denken. Krišanda rent richting de bal. Krišanda schiet op doel. Rebro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:4

11e minuut.
Krišanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondráš rent richting de bal. Ondráš geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Malinák de bal. Opálek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Galo onderschept slim de pass. Galo speelt de bal door. Opálek rent richting de bal. Opálek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:5

16e minuut.
Makuch heeft problemen om de bal te vangen. Makuch geeft een lange en hoge pass. Krišanda springt en kopt de bal. Opálek is nu in balbezit. Opálek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:6

16e minuut.
Klungelig pakt Olejník de bal. Opálek onderschept slim de pass. Opálek speelt de bal door. Krišanda rent richting de bal. Krišanda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gonchar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:7

19e minuut.
Zálešňák is nu in balbezit. Krišanda rent richting de bal. Zálešňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišanda is nu in balbezit. Krišanda schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Zálešňák de bal. Zálešňák probeert naar een medespeler te passen. Ondráš is nu in balbezit. Ondráš geeft een hoge lob. Krišanda maakt een snoekduik en kopt de bal. Rebro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makuch met de inworp. Galo speelt de bal door. Zálešňák is nu in balbezit. Zálešňák haalt uit met een fantastische trap. Rebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Zálešňák passt de bal met de wreef. Galo speelt de bal door. Opálek rent richting de bal. Opálek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:8

26e minuut.
Gonchar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ondráš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yanek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krišanda de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Szalay probeert naar een medespeler te passen. Yanek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ondráš de bal. Ondráš geeft een hoge lob. Opálek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo passt de bal in één keer door. Krišanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišanda draait met de bal, schiet en ... Rebro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:9

30e minuut.
Krišanda schiet op doel. Gonchar probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ondráš zal de hoekschop nemen. Opálek kan de bal niet met de borst controleren. Rebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Opálek is nu in balbezit. Opálek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:10

31e minuut.
Galo rent richting de bal. Opálek is nu in balbezit. Opálek geeft de bal voor. Krišanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišanda draait met de bal, schiet en ... Rebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gonchar geeft een hoge lob. Makuch is nu in balbezit. Makuch geeft een lange en hoge pass. Krišanda is nu in balbezit. Krišanda haalt uit met een fantastische trap. Rebro bokst de bal weg.

35e minuut.
Zálešňák verovert de bal door een tackle van achteren. Zálešňák speelt de bal door. Opálek rent richting de bal. Opálek schiet op doel. Rebro probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:11

37e minuut.
Galo is nu in balbezit. Galo passt de bal zonder na te denken. Daar is Opálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opálek draait met de bal, schiet en ... Rebro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:12

40e minuut.
Zálešňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zálešňák geeft een lange en hoge pass. Opálek krijgt zijn hoofd ertegen. Krišanda rent richting de bal. Krišanda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:13

42e minuut.
Doeltrap. Rebro trapt de bal weg van het doel. Makuch kopt de bal weg. Opálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Opálek haalt uit met een fantastische trap. Rebro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Opálek is nu in balbezit. Klungelig pakt Zálešňák de bal. Zálešňák speelt de bal door. Krišanda rent richting de bal. Krišanda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Diamond Bratislava 90%, FK TIRO Košice 10%.
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:13

47e minuut.
Malinák kopt de bal weg. Klungelig pakt Makuch de bal. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo geeft de bal voor. Opálek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Ondráš is nu in balbezit. Ondráš geeft een lange en hoge pass. Opálek kopt de bal weg. Galo is nu in balbezit. Galo draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Ondráš passt de bal met de wreef. Makuch speelt de bal door. Opálek is nu in balbezit. Opálek schiet op doel. Rebro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:14

51e minuut.
Inworp. Ondráš met de inworp. Krišanda is nu in balbezit. Krišanda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Galo met de inworp. Zálešňák is nu in balbezit. Zálešňák geeft een hoge lob. Krišanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišanda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ondráš probeert naar een medespeler te passen. Krišanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišanda haalt uit met een fantastische trap. Rebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:15

54e minuut.
Galo verovert de bal door een tackle van achteren. Galo probeert naar een medespeler te passen. Opálek rent richting de bal. Opálek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:16

56e minuut.
Krišanda passt de bal zonder na te denken. Ondráš heeft problemen om de bal te vangen. Ondráš probeert naar een medespeler te passen. Opálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Opálek draait met de bal, schiet en ... Rebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:17

57e minuut.
Janček heeft problemen om de bal te vangen. Krišanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišanda geeft een lange en hoge pass. Opálek is nu in balbezit. Opálek draait met de bal, schiet en ... Rebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Gulyák geeft de bal voor. Ondráš rent richting de bal. Daar is Ondráš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ondráš geeft de bal voor. Opálek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Galo geeft de bal voor. Gonchar kopt de bal weg. Yanek geeft de bal voor. Krišanda is nu in balbezit. Krišanda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:18

63e minuut.
Zálešňák speelt de bal door. Klungelig pakt Galo de bal. Galo speelt de bal door. Opálek rent richting de bal. Opálek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Inworp. Galo met een snelle inworp. Zálešňák speelt de bal door. Krišanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišanda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rebro trapt de bal weg van het doel. Yanek kopt de bal weg. Daar is Zálešňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zálešňák geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Opálek onderschept slim de pass. Opálek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krišanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krišanda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:19

74e minuut.
Jasenec speelt de bal door. Olejník heeft problemen om de bal te vangen. Opálek rent richting de bal. Opálek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galo neemt de hoekschop. Krišanda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Rebro trapt de bal weg. Galo is nu in balbezit. Galo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gonchar trapt de bal weg. Galo kopt de bal weg. Opálek rent richting de bal. Opálek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo geeft de bal voor. Krišanda kopt de bal weg. Daar is Opálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opálek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Diamond Bratislava 86%, FK TIRO Košice 14%.
FC Diamond Bratislava - FK TIRO Košice 0:20