Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-19 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.01
  • Stadion: Kakucs Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17155
Kakucs P.monostor Fc
ötös Tactiek 7 es
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 47.3
redelijk Schieten solide
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
El Shehhi rent richting de bal. El Shehhi geeft een lange en hoge pass. Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
El Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikulásson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikulásson passt de bal met de wreef. Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson schiet op doel. Zsíros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Darrel onderschept slim de pass. Darrel met een sublieme pass. Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Nikulásson speelt de bal door. Riestra Presa is nu in balbezit. Riestra Presa passt de bal met de wreef. Rafimbergas is nu in balbezit. Rafimbergas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nikulásson verovert de bal door een tackle van achteren. Nikulásson geeft een hoge lob. Osorio is nu in balbezit. Rafimbergas verovert de bal door een tackle van achteren. Rafimbergas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - P.monostor Fc 0:1

30e minuut.
Sancho rent richting de bal. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gustavsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Gustavsson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

31e minuut.
Zsíros met een sublieme pass. Wasfle kopt de bal weg. Nikulásson speelt de bal door. Rafimbergas is nu in balbezit. Rafimbergas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - P.monostor Fc 0:2

35e minuut.
Nikulásson rent richting de bal. Gustavsson is nu in balbezit. Gustavsson passt de bal zonder na te denken. Rafimbergas is nu in balbezit. Rafimbergas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nikulásson rent richting de bal. Nikulásson geeft een lange en hoge pass. Kuncze probeert de bal aan de voet te houden. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakucs 88%, P.monostor Fc 12%.
Kakucs - P.monostor Fc 0:2

50e minuut.
Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson speelt de bal door. Rafimbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafimbergas draait met de bal, schiet en ... Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
El Shehhi met een sublieme pass. Foszmańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszmańczyk geeft een lange en hoge pass. Rafimbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafimbergas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sancho trapt de bal weg van het doel. El Shehhi kopt de bal weg. Nikulásson met een sublieme pass. Gustavsson is nu in balbezit. Gustavsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Epullanca komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Foszmańczyk rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chytroń met de inworp. Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sancho onderschept slim de pass. Sancho geeft een hoge lob. Foszmańczyk kopt de bal weg. Gustavsson heeft problemen om de bal te vangen. Gustavsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Riestra Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra Presa geeft een hoge lob. Sancho kopt de bal weg. Klungelig pakt Gustavsson de bal. Gustavsson haalt uit met een fantastische trap. Zsíros bokst de bal weg.

75e minuut.
Wasfle is nu in balbezit. Foszmańczyk onderschept slim de pass. Foszmańczyk met een sublieme pass. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Sancho geeft de bal voor. Šácha geeft een lange en hoge pass. Nikulásson met een sublieme pass. Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Riestra Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra Presa passt de bal in één keer door. Gustavsson probeert naar een medespeler te passen. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakucs 73%, P.monostor Fc 27%.
Kakucs - P.monostor Fc 0:2