Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horthy FC Mogorva Ogre FC
352 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 28.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Kolompár passt de bal in één keer door. Daar is Verebes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verebes passt de bal met de wreef. Czene rent richting de bal. Czene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Szilvási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Újlaky is nu in balbezit. Újlaky probeert naar een medespeler te passen. Tonelli is nu in balbezit. Tonelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tricarico. Szilvási is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szilvási zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Verebes springt en kopt de bal. Lenkey bokst de bal weg.

14e minuut.
Kolompár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czene rent richting de bal. Czene passt de bal in één keer door. Verebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Verebes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Újlaky passt de bal met de wreef. Béczy is nu in balbezit. Czene onderschept slim de pass. Czene haalt uit met een fantastische trap. Niepiekło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kresz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresz passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tricarico geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Újlaky maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horthy FC - Mogorva Ogre FC 0:1

24e minuut.
Szilvási speelt de bal door. Czene bereikt de bal nog maar net als eerste. Czene passt de bal zonder na te denken. Verebes is nu in balbezit. Verebes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bavelas met de inworp. Tarr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperkowicz kan de bal niet met de borst controleren. Kasperkowicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mérő geeft de bal voor. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz passt de bal met de wreef. Tonelli rent richting de bal. Tonelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horthy FC 53%, Mogorva Ogre FC 47%.
Horthy FC - Mogorva Ogre FC 0:1

51e minuut.
Gressó geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tarr de bal onder controle te krijgen. Újlaky speelt de bal door. Tonelli is nu in balbezit. Tonelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horthy FC - Mogorva Ogre FC 0:2

52e minuut.
Háda speelt de bal door. Verebes heeft problemen om de bal te vangen. Verebes passt de bal in één keer door. Czene is nu in balbezit. Czene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tarr bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarr passt de bal met de wreef. Czene is nu in balbezit. Czene draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Niepiekło de bal onder controle te krijgen. Lenkey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Kárász met de inworp. Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Béczy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Háda raakt geblesseerd tijdens het duel. Háda legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lenkey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Béczy passt de bal met de wreef. Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda passt de bal zonder na te denken. Czene rent richting de bal. Czene haalt uit met een fantastische trap. Lenkey bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horthy FC 46%, Mogorva Ogre FC 54%.
Horthy FC - Mogorva Ogre FC 0:2