Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-15 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.11
  • Stadion: Zaragoza Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3087
Zaragoza Becskereki Gulya
Attack Tactiek new
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Xuân Khoa onderschept slim de pass. Xuân Khoa geeft de bal voor. Daar is Szojka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vámos is nu in balbezit. Vámos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Devolz verovert de bal door een tackle van achteren. Devolz speelt de bal door. Kushev is nu in balbezit. Kushev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kushev is nu in balbezit. Kushev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Becskereki Gulya 0:1

9e minuut.
Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge geeft een lange en hoge pass. Szojka is nu in balbezit. Kushev verovert de bal door een tackle van achteren. Kushev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fock geeft de bal voor. Szokola kopt de bal weg. Devolz kan de bal niet met de borst controleren. Devolz speelt de bal door. Xuân Khoa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Edge met een snelle inworp. Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev geeft een lange en hoge pass. Fock heeft problemen om de bal te vangen. Fock draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Edge passt de bal met de wreef. Becser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev onderschept slim de pass. Fock is nu in balbezit. Fock geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Becskereki Gulya 0:2

31e minuut.
Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge geeft de bal voor. Szojka probeert de bal aan de voet te houden. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge met een sublieme pass. Lendvai is nu in balbezit. Vámos verovert de bal door een tackle van achteren. Vámos schiet op doel. Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kushev rent richting de bal. Kushev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Xuân Khoa heeft problemen om de bal te vangen. Sira met een sublieme pass. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Edge rent richting de bal. Edge geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Edge onderschept slim de pass. Edge speelt de bal door. Fock met een sublieme pass. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Edge geeft een lange en hoge pass. Ráthonyi kopt de bal weg. Sosnowski heeft problemen om de bal te vangen. Kushev is nu in balbezit. Kushev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaragoza 76%, Becskereki Gulya 24%.
Zaragoza - Becskereki Gulya 0:2

46e minuut.
Vámos is nu in balbezit. Vékey verovert de bal door een tackle van achteren. Vékey probeert naar een medespeler te passen. Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kiskapusi met een sublieme pass. Fock kopt de bal weg. Vékey is nu in balbezit. Vámos verovert de bal door een tackle van achteren. Vámos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Edge verovert de bal door een tackle van achteren. Edge geeft een hoge lob. Szokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Khoa onderschept slim de pass. Xuân Khoa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Siriwiboon kopt de bal weg. Fock heeft problemen om de bal te vangen. Fock probeert naar een medespeler te passen. Kushev rent richting de bal. Kushev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kushev rent richting de bal. Fock rent richting de bal. Ráthonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fock onderschept slim de pass. Fock geeft de bal voor. Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Pacheco met een sublieme pass. Sosnowski heeft problemen om de bal te vangen. Almási begaat een overtreding. Sosnowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sosnowski kan niet meer verder spelen. Farrajota komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Lendvai heeft problemen om de bal te vangen. Fock rent richting de bal. Fock passt de bal met de wreef. Xuân Khoa is nu in balbezit. Xuân Khoa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Farrajota met een sublieme pass. Almási probeert de bal met de borst te controleren. Almási probeert naar een medespeler te passen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Pacheco met een sublieme pass. Vámos is nu in balbezit. Vámos passt de bal met de wreef. Kushev is nu in balbezit. Kushev haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Becskereki Gulya 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaragoza 87%, Becskereki Gulya 13%.
Zaragoza - Becskereki Gulya 0:3