Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reeves team Kombispor
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 27.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Rósa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rósa met een sublieme pass. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz draait met de bal, schiet en ... Bezerédi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Jovánczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalma onderschept slim de pass. Szalma passt de bal met de wreef. Tornyi rent richting de bal. Tornyi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pigniczki onderschept slim de pass. Ligeti rent richting de bal. Pigniczki onderschept slim de pass. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap. Gubán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reeves team - Kombispor 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Orth de bal. Rósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rósa speelt de bal door. Schwarz is nu in balbezit. Schwarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bicski probeert naar een medespeler te passen. Zsolnai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nádai. Nádai krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Haisza met een sublieme pass. Szalma rent richting de bal. Szalma passt de bal zonder na te denken. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tornyi is nu in balbezit. Haisza verovert de bal door een tackle van achteren. Haisza met een sublieme pass. Pigniczki heeft problemen om de bal te vangen. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reeves team 58%, Kombispor 42%.
Reeves team - Kombispor 1:0

52e minuut.
Rósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rósa passt de bal zonder na te denken. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz draait met de bal, schiet en ... Bezerédi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reeves team - Kombispor 1:1

65e minuut.
Orth onderschept slim de pass. Orth geeft een lange en hoge pass. Schwarz heeft problemen om de bal te vangen. Jovánczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovánczai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reeves team - Kombispor 1:2

82e minuut.
Ligeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenéz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rósa. Kenéz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kenéz kan niet meer verder spelen. Svéda komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Jovánczai probeert naar een medespeler te passen. Pető rent richting de bal. Pető met een sublieme pass. Schwarz rent richting de bal. Schwarz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zsolnai verovert de bal door een tackle van achteren. Zsolnai probeert naar een medespeler te passen. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki schiet op doel. Ligeti probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tichy met een snelle inworp. Haisza geeft een hoge lob. Orth probeert de bal aan de voet te houden. Svéda rent richting de bal. Svéda schiet op doel. Gubán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki schiet op doel. Gubán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reeves team - Kombispor 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reeves team 50%, Kombispor 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reeves team - Kombispor 2:2