Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-03 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.17
  • Stadion: GeZsó Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3016
GeZsó L1verpool FC
Normal Tactiek 4-3-3
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 33.6
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Huszár is nu in balbezit. Huszár passt de bal met de wreef. Vékey rent richting de bal. Vékey schiet op doel. Nutschel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeZsó - L1verpool FC 1:0

5e minuut.
Hanacsek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vízdár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă draait met de bal, schiet en ... Hofbauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GeZsó - L1verpool FC 1:1

17e minuut.
Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues speelt de bal door. Hanacsek is nu in balbezit. Vízdár rent richting de bal. Vízdár draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vadócz is nu in balbezit. Vadócz passt de bal zonder na te denken. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Vadócz met een snelle inworp. Halmai geeft de bal voor. Vékey is nu in balbezit. Huszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nutschel speelt de bal door. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanacsek is nu in balbezit. Chiriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Halmai passt de bal in één keer door. Hanacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă onderschept slim de pass. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. Hofbauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeZsó - L1verpool FC 1:2

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hofbauer trapt de bal weg van het doel. Kenyeres kopt de bal weg. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă draait met de bal, schiet en ... Hofbauer bokst de bal weg.

34e minuut.
Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszár is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabrillargues. Gabrillargues krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Vízdár rent richting de bal. Vízdár passt de bal in één keer door. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă schiet op doel. Babits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeZsó - L1verpool FC 1:3

45e minuut.
Sadlok kopt de bal weg. Chiriţă rent richting de bal. Vadócz begaat een overtreding. Vadócz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeZsó 73%, L1verpool FC 27%.
GeZsó - L1verpool FC 1:3

50e minuut.
Hanacsek rent richting de bal. Kenyeres onderschept slim de pass. Kenyeres met een sublieme pass. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kenyeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues geeft een lange en hoge pass. Babits bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă onderschept slim de pass. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soós is nu in balbezit. Soós schiet op doel. Hofbauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GeZsó - L1verpool FC 1:4

59e minuut.
Babits geeft de bal voor. Inworp. Soós met de inworp. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Ibănescu kopt de bal weg. Daar is Kenyeres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gondos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyeres rent richting de bal. Kenyeres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ibănescu met de inworp. Daar is Vízdár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vízdár passt de bal in één keer door. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. Hofbauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Vadócz is nu in balbezit. Soós onderschept slim de pass. Soós probeert naar een medespeler te passen. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GeZsó - L1verpool FC 1:5

71e minuut.
Vékey speelt de bal door. Huszár rent richting de bal. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GeZsó - L1verpool FC 1:6

74e minuut.
Vízdár rent richting de bal. Kenyeres is nu in balbezit. Kenyeres passt de bal zonder na te denken. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vízdár raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jakupcsek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmai is nu in balbezit. Chiriţă onderschept slim de pass. Chiriţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zimmermann met een sublieme pass. Klungelig pakt Gabrillargues de bal. Gabrillargues speelt de bal door. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă schiet op doel. Hofbauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeZsó - L1verpool FC 1:7

82e minuut.
Babits trapt de bal weg van het doel. Gabrillargues geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kőrösi de bal onder controle te krijgen. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Soós kopt de bal weg. Kenyeres is nu in balbezit. Kenyeres passt de bal met de wreef. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues speelt de bal door. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeZsó 68%, L1verpool FC 32%.
GeZsó - L1verpool FC 1:7