Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tubermatt Mediolanum
Pressing Tactiek pressing 2
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
46.5 gemiddelde waardering 29.4
solid Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen average


4e minuut.
Codazza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brunella kopt de bal weg. Tenorio met een sublieme pass. Quirijnen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quirijnen haalt uit met een fantastische trap. Milillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Quirijnen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boscarello. Quirijnen raakt geblesseerd tijdens het duel. Stanuch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal. Milillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tenorio rent richting de bal. Tenorio geeft de bal voor. McQueen kopt de bal weg. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
McQueen is nu in balbezit. McQueen passt de bal met de wreef. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Isaija de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Mediolanum 1:0

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Serrano de bal onder controle te krijgen. McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. McQueen passt de bal met de wreef. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Milillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
McQueen passt de bal zonder na te denken. Aguilar rent richting de bal. Aguilar passt de bal in één keer door. Daar is Isaija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Isaija speelt de bal door. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch speelt de bal door. Tenorio is nu in balbezit. Tenorio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vanin heeft problemen om de bal te vangen. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija passt de bal in één keer door. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen haalt uit met een fantastische trap. Milillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Brunella geeft een hoge lob. Daar is McQueen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Milillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Mediolanum 2:0

42e minuut.
Liangyong controleert de bal met de borst. Rispoli rent richting de bal. Liangyong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liangyong krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Daar is Isaija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaija probeert naar een medespeler te passen. Quirijnen rent richting de bal. Quirijnen draait met de bal, schiet en ... Milillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Mediolanum 3:0

45e minuut.
Isaija raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urriani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 33%, Mediolanum 67%.
Tubermatt - Mediolanum 3:0

50e minuut.
McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. McQueen geeft een lange en hoge pass. Boscarello heeft problemen om de bal te vangen. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Milillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cipolloni stond buitenspel. Liangyong neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Codazza de bal. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rispoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangyong onderschept slim de pass. Liangyong geeft een hoge lob. Quirijnen rent richting de bal. Quirijnen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rispoli kopt de bal weg. Unglück bereikt de bal nog maar net als eerste. Unglück geeft de bal voor. Quirijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirijnen geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Mediolanum 4:0

67e minuut.
McQueen geeft een hoge lob. Brunella rent richting de bal. Tenorio verovert de bal door een tackle van achteren. Tenorio haalt uit met een fantastische trap. Milillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vanin geeft een hoge lob. Serrano is nu in balbezit. Serrano geeft een lange en hoge pass. Quirijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirijnen haalt uit met een fantastische trap. Milillo bokst de bal weg. Quirijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirijnen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Mediolanum 5:0

83e minuut.
Vanin geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cipolloni stond buitenspel. Unglück maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Quirijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirijnen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Codazza passt de bal met de wreef. Brunella bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirijnen verovert de bal door een tackle van achteren. Quirijnen haalt uit met een fantastische trap. Milillo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

87e minuut.
Beffardi probeert naar een medespeler te passen. Urriani is nu in balbezit. Urriani passt de bal in één keer door. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Beffardi verovert de bal door een tackle van achteren. Liangyong is nu in balbezit. McQueen geeft een lange en hoge pass. Urriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Urriani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Boscarello met een sublieme pass. Di Filippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stanuch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 37%, Mediolanum 63%.
Tubermatt - Mediolanum 5:0