Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarwi F.C Portuguesa Fc
dark Tactiek Defensiva 20.0
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
55 gemiddelde waardering 59.3
adequate Schieten formidable
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Mirra geeft een lange en hoge pass. Zurita kopt de bal weg. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Preste onderschept slim de pass. Preste haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra onderschept slim de pass. Mirra passt de bal zonder na te denken. Zurita is nu in balbezit. Zurita schiet op doel. Andueza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Drejan probeert naar een medespeler te passen. Mirra rent richting de bal. Mirra geeft een hoge lob. Preste rent richting de bal. Preste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarwi F.C - Portuguesa Fc 0:1

45e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft een hoge lob. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita schiet op doel. Andueza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarwi F.C 56%, Portuguesa Fc 44%.
Jarwi F.C - Portuguesa Fc 0:1

50e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Rondón rent richting de bal. Rondón geeft een hoge lob. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Souxes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jarwi F.C - Portuguesa Fc 1:1

55e minuut.
Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda onderschept slim de pass. Cepeda geeft de bal voor. Preste bereikt de bal nog maar net als eerste. Preste schiet op doel. Andueza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Karateke bereikt de bal nog maar net als eerste. Karateke probeert naar een medespeler te passen. Randal is nu in balbezit. Mirra verovert de bal door een tackle van achteren. Mirra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Segovia stond buitenspel. Giuly komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Ureña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña geeft de bal voor. Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana haalt uit met een fantastische trap. Souxes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarwi F.C - Portuguesa Fc 2:1

82e minuut.
Görbicz is nu in balbezit. Görbicz geeft de bal voor. Preste rent richting de bal. Preste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jarwi F.C - Portuguesa Fc 2:2

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Andueza niet meer kan verder spelen. Colina komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Cepeda geeft de bal voor. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Preste rent richting de bal. Preste haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarwi F.C 54%, Portuguesa Fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jarwi F.C - Portuguesa Fc 2:2