Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Baruta FC Cafeteros FC
Baruta 532 Tactiek Def
66% Balbezit 34%
16% Spel op eigen helft 84%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 25.1
good Schieten average
average Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Baxter is nu in balbezit. Baxter passt de bal met de wreef. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Ferrer trapt de bal weg. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel. Áñez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio onderschept slim de pass. Marchisio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Espinoza de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tovar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel. Aparicio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Baruta FC - Cafeteros FC 1:0

11e minuut.
Isnardi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dolas komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Espinoza passt de bal in één keer door. Corredor is nu in balbezit. Marchisio probeert naar een medespeler te passen. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Calleja geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baxter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza geeft de bal voor. Aparicio bokst de bal weg.

26e minuut.
Duarte passt de bal in één keer door. Áñez speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baxter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valencia kan de bal niet met de borst controleren. Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Marchisio de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ponce rent richting de bal. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Dolas is nu in balbezit. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Aparicio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Marchisio rent richting de bal. Arocha is nu in balbezit. Arocha geeft een lange en hoge pass. Baxter bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxter draait met de bal, schiet en ... Aparicio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Tovar met een sublieme pass. Espinoza met een sublieme pass. Marchisio rent richting de bal. Marchisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Baruta FC - Cafeteros FC 2:0

43e minuut.
Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Arrieta met een sublieme pass. Baxter rent richting de bal. Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer geeft de bal voor. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Aparicio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Baruta FC - Cafeteros FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Baruta FC 19%, Cafeteros FC 81%.
AC Baruta FC - Cafeteros FC 3:0

47e minuut.
Ponce passt de bal in één keer door. Marchisio probeert de bal met de borst te controleren. Olivera begaat een overtreding. Olivera krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Doeltrap. Calleja trapt de bal weg van het doel. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Duarte speelt de bal door. Dolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Valencia de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Baruta FC - Cafeteros FC 4:0

62e minuut.
Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Duarte met een snelle inworp. Marchisio rent richting de bal. Marchisio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Marchisio is nu in balbezit. Marchisio passt de bal zonder na te denken. Áñez is nu in balbezit. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Marchisio de bal. Olivera is nu in balbezit. Olivera geeft de bal voor. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Calleja met een harde bal richting middenveld. Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pedríquez geeft een lange en hoge pass. Marchisio probeert de bal met de borst te controleren. Valencia onderschept slim de pass. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Doeltrap. Maturén komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ponce geeft de bal voor. Olivera rent richting de bal. Marchisio onderschept slim de pass. Marchisio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arocha de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Espinoza is nu in balbezit. De bal rolt over de achterlijn. Calleja trapt de bal weg. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Baruta FC - Cafeteros FC 5:0

85e minuut.
Arocha geeft de bal voor. Ponce probeert de bal aan de voet te houden. Marchisio rent richting de bal. Marchisio draait met de bal, schiet en ... Valencia kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Baruta FC - Cafeteros FC 6:0

87e minuut.
Baxter passt de bal met de wreef. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza speelt de bal door. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Calleja met een harde bal richting middenveld. Áñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Baruta FC - Cafeteros FC 7:0

90e minuut.
Marchisio is nu in balbezit. Marchisio passt de bal met de wreef. Baxter is nu in balbezit. Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Baruta FC 13%, Cafeteros FC 87%.
AC Baruta FC - Cafeteros FC 7:0