Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medias Caídas Desvergonzados BetancourtFC
Normal Tactiek DAVID1
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 24.5
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Carrero verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero passt de bal met de wreef. Tyliński rent richting de bal. McIntosh verovert de bal door een tackle van achteren. McIntosh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit met een sublieme pass. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ... Rey bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medias Caídas Desvergonzados 53%, BetancourtFC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Medias Caídas Desvergonzados - BetancourtFC 0:0

48e minuut.
Carrero is nu in balbezit. Carrero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Di Giorgi de bal. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Rey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Villasmil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Giorgi is nu in balbezit. Di Giorgi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Medias Caídas Desvergonzados - BetancourtFC 0:1

60e minuut.
Bencomo met een sublieme pass. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo met een sublieme pass. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Villasmil is nu in balbezit. Villasmil speelt de bal door. Scarso bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medias Caídas Desvergonzados 56%, BetancourtFC 44%.
Medias Caídas Desvergonzados - BetancourtFC 0:1