Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
virtu Anime Uwu
viktory Tactiek 433
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 7
7 Overtredingen 0
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 30.7
adequate Schieten adequate
very good Passen average
average Verdedigen poor


2e minuut.
Carloni met een sublieme pass. Rep is nu in balbezit. Rep passt de bal met de wreef. Naryshkin is nu in balbezit. Naryshkin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Carloni heeft problemen om de bal te vangen. Carloni probeert naar een medespeler te passen. Naryshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pir`janovich rent richting de bal. Pir`janovich haalt uit met een fantastische trap. Facchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rep neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Messaritakis kopt de bal weg. Rydzoń met een sublieme pass. Klungelig pakt Carloni de bal. Carloni geeft een hoge lob. Naryshkin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - Anime Uwu 1:0

7e minuut.
Kostkiewicz geeft de bal voor. Kotwica rent richting de bal. Messaritakis onderschept slim de pass. Messaritakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
virtu - Anime Uwu 1:1

9e minuut.
Vyapari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekmekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi probeert naar een medespeler te passen. Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Carloni geeft een hoge lob. Facchini probeert naar een medespeler te passen. Yanikyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Ekmekçi de bal. Pir`janovich geeft de bal voor. Facchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Lakiza speelt de bal door. Malashevich is nu in balbezit. Messaritakis verovert de bal door een tackle van achteren. Messaritakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - Anime Uwu 1:2

14e minuut.
Rydzoń passt de bal in één keer door. Yanikyan probeert naar een medespeler te passen. Naryshkin is nu in balbezit. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap. Facchini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ekmekçi probeert naar een medespeler te passen. Gabbiadini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carloni krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Messaritakis verovert de bal door een tackle van achteren. Messaritakis probeert naar een medespeler te passen. Gabbiadini is nu in balbezit. Vyapari is nu in balbezit. Vyapari geeft een hoge lob. Zhadzinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Messaritakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaritakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - Anime Uwu 1:3

30e minuut.
Vyapari speelt de bal door. Messaritakis is nu in balbezit. Yanikyan begaat een overtreding. Yanikyan krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Naryshkin rent richting de bal. Naryshkin passt de bal met de wreef. Rep probeert naar een medespeler te passen. Naryshkin is nu in balbezit. Naryshkin schiet op doel. Facchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ekmekçi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ragnarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rep begaat een overtreding. Rep krijgt een gele kaart. Ragnarsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Moioli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kotwica geeft de bal voor. Naryshkin is nu in balbezit. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vyapari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni onderschept slim de pass. Carloni speelt de bal door. Naryshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtu 35%, Anime Uwu 65%.
virtu - Anime Uwu 1:3

47e minuut.
Ekmekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pir`janovich verovert de bal door een tackle van achteren. Pir`janovich probeert naar een medespeler te passen. Carloni rent richting de bal. Carloni schiet op doel. Facchini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Klungelig pakt Pir`janovich de bal. Pir`janovich passt de bal in één keer door. Kostkiewicz rent richting de bal. Carloni verovert de bal door een tackle van achteren. Carloni draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Kotwica onderschept slim de pass. Kotwica geeft een lange en hoge pass. Carloni kopt de bal weg. Naryshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap. Paal! Facchini bokst de bal weg.

57e minuut.
Naryshkin rent richting de bal. Kostkiewicz is nu in balbezit. Naryshkin verovert de bal door een tackle van achteren. Naryshkin schiet op doel. Labatsevich probeert de bal aan de voet te houden. Facchini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Yanikyan passt de bal met de wreef. Carloni is nu in balbezit. Carloni probeert naar een medespeler te passen. Rydzoń is nu in balbezit. Rydzoń passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Facchini met een harde bal richting middenveld. Yanikyan kopt de bal weg. Carloni rent richting de bal. Carloni geeft de bal voor. Naryshkin springt en kopt de bal. Facchini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep passt de bal met de wreef. Naryshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni haalt uit met een fantastische trap. Facchini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rydzoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vyapari rent richting de bal. Rydzoń begaat een overtreding. Rydzoń krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Lakiza speelt de bal door. Pir`janovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pir`janovich met een sublieme pass. Naryshkin is nu in balbezit. Naryshkin draait met de bal, schiet en ... Facchini bokst de bal weg.

68e minuut.
Carloni verovert de bal door een tackle van achteren. Carloni geeft een hoge lob. Rep met een sublieme pass. Pir`janovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pir`janovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rydzoń passt de bal in één keer door. Yanikyan is nu in balbezit. Yanikyan passt de bal in één keer door. Pir`janovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pir`janovich haalt uit met een fantastische trap. Facchini bokst de bal weg.

78e minuut.
Moioli verovert de bal door een tackle van achteren. Kotwica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwica geeft de bal voor. Messaritakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaritakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - Anime Uwu 1:4

83e minuut.
Carloni probeert de bal met de borst te controleren. Carloni geeft een lange en hoge pass. Daar is Naryshkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pir`janovich is nu in balbezit. Pir`janovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pir`janovich geeft een hoge lob. Facchini speelt de bal door. Rydzoń kopt de bal weg. Pir`janovich is nu in balbezit. Pir`janovich passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtu 19%, Anime Uwu 81%.
virtu - Anime Uwu 1:4