Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-08 19:24
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: danisbrat Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3064
danisbrat SLOBODA FC
Normal Tactiek krila
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 24.4
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Hadžihedović speelt de bal door. Berbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbić passt de bal zonder na te denken. Matijašević rent richting de bal. Matijašević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambur passt de bal met de wreef. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević schiet op doel. Pavlićević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
danisbrat - SLOBODA FC 0:1

22e minuut.
Despenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Despenić passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munitić met een snelle inworp. Bavrk geeft de bal voor. Pavlićević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Šokota heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Kokotović met een snelle inworp. Jošić is nu in balbezit. Jošić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Munitić is nu in balbezit. Munitić geeft een hoge lob. Jošić kopt de bal weg. Matijašević rent richting de bal. Matijašević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Jošić onderschept slim de pass. Jošić met een sublieme pass. Hasanspahić heeft problemen om de bal te vangen. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Berbić probeert naar een medespeler te passen. Bavrk rent richting de bal. Bavrk passt de bal in één keer door. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jošić rent richting de bal. Berbić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jošić. Jošić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: danisbrat 50%, SLOBODA FC 50%.
danisbrat - SLOBODA FC 0:1

47e minuut.
Ribarić is nu in balbezit. Šokota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ribarić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ribarić met een snel genomen vrije trap. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
danisbrat - SLOBODA FC 0:2

48e minuut.
Daar is Hadžihedović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžihedović passt de bal zonder na te denken. Hasanspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević onderschept slim de pass. Matijašević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Majdančić geeft een hoge lob. Despenić is nu in balbezit. Bambur onderschept slim de pass. Bambur geeft de bal voor. Pavlićević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jošić verovert de bal door een tackle van achteren. Jošić probeert naar een medespeler te passen. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Berbić passt de bal met de wreef. Inworp. Munitić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartulović rent richting de bal. Bartulović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Jošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulović onderschept slim de pass. Bartulović geeft een hoge lob. Hadžihedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžihedović schiet op doel. Nadarević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Munitić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bavrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavrk met een sublieme pass. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević schiet op doel. Pavlićević bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: danisbrat 44%, SLOBODA FC 56%.
danisbrat - SLOBODA FC 0:2