Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Manekeni Dinamo Medvjedi
4-3-3 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Polonec probeert naar een medespeler te passen. Slamnik is nu in balbezit. Brenjo verovert de bal door een tackle van achteren. Brenjo geeft een hoge lob. Meco krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Salihbegović is nu in balbezit. Durdžić verovert de bal door een tackle van achteren. Durdžić passt de bal zonder na te denken. Meco rent richting de bal. Meco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Slamnik passt de bal met de wreef. Mustapić heeft problemen om de bal te vangen. Mustapić speelt de bal door. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klungelig pakt Slamnik de bal. Brenjo probeert naar een medespeler te passen. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj rent richting de bal. Vasilj haalt uit met een fantastische trap. Mahmutefendić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Dinamo Medvjedi 1:0

21e minuut.
Brenjo met een sublieme pass. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Meco de bal. Meco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Durdžić de bal. Durdžić passt de bal zonder na te denken. Vukobrat met een sublieme pass. Brenjo is nu in balbezit. Brenjo haalt uit met een fantastische trap. Mahmutefendić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Dinamo Medvjedi 2:0

29e minuut.
Durdžić is nu in balbezit. Durdžić passt de bal zonder na te denken. Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco haalt uit met een fantastische trap. Mahmutefendić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lazić rent richting de bal. Vasilj verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vasilj rent richting de bal. Durdžić is nu in balbezit. Vasilj rent richting de bal. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Dinamo Medvjedi 3:0

32e minuut.
Mustapić met een sublieme pass. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić probeert naar een medespeler te passen. Vasilj is nu in balbezit. Vasilj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Dinamo Medvjedi 4:0

34e minuut.
Lazić met een sublieme pass. Brenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenjo geeft de bal voor. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Meco is nu in balbezit. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić passt de bal met de wreef. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Dinamo Medvjedi 5:0

42e minuut.
Radeljić rent richting de bal. Radeljić probeert naar een medespeler te passen. Meco met een sublieme pass. Durdžić rent richting de bal. Durdžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Salihbegović rent richting de bal. Salihbegović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boeru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brenjo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 32%, Dinamo Medvjedi 68%.
FC Manekeni - Dinamo Medvjedi 5:0

47e minuut.
Šašo geeft de bal voor. Inworp. Mustapić met de inworp. Brenjo rent richting de bal. Brenjo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Sirćo kopt de bal weg. Omerčehajić probeert de bal met de borst te controleren. Omerčehajić geeft een lange en hoge pass. Durdžić rent richting de bal. Durdžić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Vukobrat passt de bal zonder na te denken. Mustapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapić probeert naar een medespeler te passen. Vasilj rent richting de bal. Vasilj geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Salihbegović is nu in balbezit. Salihbegović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Radeljić de bal. Brenjo is nu in balbezit. Brenjo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Omerčehajić passt de bal met de wreef. Daar is Brenjo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brenjo passt de bal met de wreef. Vasilj rent richting de bal. Vasilj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mahmutefendić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Dinamo Medvjedi 6:0

62e minuut.
Slamnik rent richting de bal. Brenjo verovert de bal door een tackle van achteren. Brenjo geeft een hoge lob. Meco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Slamnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenjo verovert de bal door een tackle van achteren. Brenjo geeft de bal voor. Durdžić krijgt zijn hoofd ertegen. Mahmutefendić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Dinamo Medvjedi 7:0

70e minuut.
Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić rent richting de bal. Vasilj is nu in balbezit. Durdžić rent richting de bal. Durdžić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Dinamo Medvjedi 8:0

73e minuut.
Brenjo geeft een hoge lob. Durdžić kopt de bal weg. Daar is Lazić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilj rent richting de bal. Vasilj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Vasilj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazić onderschept slim de pass. Polonec rent richting de bal. Durdžić onderschept slim de pass. Durdžić draait met de bal, schiet en ... Mahmutefendić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Dinamo Medvjedi 9:0

84e minuut.
Vukobrat kopt de bal weg. Sirćo is nu in balbezit. Meco verovert de bal door een tackle van achteren. Meco geeft een lange en hoge pass. Durdžić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Vasilj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilj haalt uit met een fantastische trap. Mahmutefendić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Dinamo Medvjedi 10:0

89e minuut.
Salihbegović speelt de bal door. Klungelig pakt Meco de bal. Durdžić met een sublieme pass. Vasilj is nu in balbezit. Vasilj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Salihbegović geeft de bal voor. Inworp. Boeru met de inworp. Brenjo is nu in balbezit. Brenjo geeft een hoge lob. Paal! Mahmutefendić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Meco de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Dinamo Medvjedi 11:0

90e minuut.
Dačević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Radeljić de bal. Durdžić verovert de bal door een tackle van achteren. Durdžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Dinamo Medvjedi 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 15%, Dinamo Medvjedi 85%.
FC Manekeni - Dinamo Medvjedi 12:0