Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bijesni Borac fk celik
Normal Tactiek gradjanski
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 46.1
poor Schieten good
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović met een sublieme pass. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić draait met de bal, schiet en ... Duhović probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mekiš probeert naar een medespeler te passen. Bagara is nu in balbezit. Bagara passt de bal met de wreef. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić draait met de bal, schiet en ... Bjelan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijesni Borac - fk celik 0:1

15e minuut.
Bakočević is nu in balbezit. Kabilović verovert de bal door een tackle van achteren. Kabilović geeft een hoge lob. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bijesni Borac - fk celik 0:2

18e minuut.
Cavrić verovert de bal door een tackle van achteren. Cavrić geeft een lange en hoge pass. Kabilović rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valado zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijesni Borac - fk celik 0:3

23e minuut.
Biser rent richting de bal. Biser probeert naar een medespeler te passen. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bijesni Borac - fk celik 0:4

30e minuut.
Kotromanić onderschept slim de pass. Hadžiselimović verovert de bal door een tackle van achteren. Šećerbegović is nu in balbezit. Šećerbegović draait met de bal, schiet en ... Stręt probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bijesni Borac - fk celik 1:4

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valado met een snelle inworp. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović draait met de bal, schiet en ... Bjelan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijesni Borac - fk celik 1:5

43e minuut.
Radaković passt de bal in één keer door. Daar is Valado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabilović rent richting de bal. Cavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavrić haalt uit met een fantastische trap. Bjelan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Duhović kopt de bal weg. Kabilović heeft problemen om de bal te vangen. Kabilović speelt de bal door. Klungelig pakt Cavrić de bal. Cavrić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Stanišljević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijesni Borac 72%, fk celik 28%.
Bijesni Borac - fk celik 1:5

52e minuut.
Mistrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mistrić raakt geblesseerd tijdens het duel. Mistrić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović geeft een hoge lob. Bjelan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijesni Borac - fk celik 1:6

57e minuut.
Hadžiselimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šećerbegović rent richting de bal. Mistrić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mistrić krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Valado met een snelle inworp. Ljuljđuraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović onderschept slim de pass. Kabilović schiet op doel. Bjelan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijesni Borac - fk celik 1:7

63e minuut.
Biser is nu in balbezit. Biser probeert naar een medespeler te passen. Bagara speelt de bal door. Cavrić rent richting de bal. Cavrić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković speelt de bal door. Bagara met een sublieme pass. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. Bjelan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Biser probeert naar een medespeler te passen. Bagara is nu in balbezit. Bagara geeft de bal voor. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić draait met de bal, schiet en ... Bjelan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Mekiš speelt de bal door. Stanišljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović verovert de bal door een tackle van achteren. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. Bjelan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijesni Borac - fk celik 1:8

86e minuut.
Baturina is nu in balbezit. Biser onderschept slim de pass. Biser passt de bal in één keer door. Cavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavrić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Radaković passt de bal in één keer door. Bagara heeft problemen om de bal te vangen. Bagara geeft een hoge lob. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijesni Borac 77%, fk celik 23%.
Bijesni Borac - fk celik 1:8