Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierbinti FC FC Eva
star1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Smolarow heeft problemen om de bal te vangen. Tyrell is nu in balbezit. Tyrell met een sublieme pass. Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Eva 1:0

3e minuut.
Epuraş met een sublieme pass. Rotaru rent richting de bal. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó schiet op doel. Pintea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Mracskó rent richting de bal. Bogojević geeft een lange en hoge pass. Pojar heeft problemen om de bal te vangen. Zileli is nu in balbezit. Zileli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Fodor is nu in balbezit. Mracskó verovert de bal door een tackle van achteren. Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Eva 2:0

8e minuut.
Zileli passt de bal met de wreef. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mirancea de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Eva 3:0

8e minuut.
Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli rent richting de bal. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mracskó probeert de bal aan de voet te houden. Bica rent richting de bal. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Eva 4:0

18e minuut.
Ciripoi rent richting de bal. Tyrell is nu in balbezit. Tyrell speelt de bal door. Zileli rent richting de bal. Zileli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pintea met een sublieme pass. Bogojević is nu in balbezit. Ţicleanu begaat een overtreding. Ţicleanu krijgt een gele kaart. Bogojević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogojević met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pojar de bal. Zileli rent richting de bal. Zileli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Tyrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrell verovert de bal door een tackle van achteren. Bogojević rent richting de bal. Bogojević geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyrell met een snelle inworp. Bogojević met een sublieme pass. Daar is Mracskó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mracskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Eva 5:0

28e minuut.
Bogojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogojević geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mracskó de bal onder controle te krijgen. Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Bogojević speelt de bal door. Mirancea rent richting de bal. Mracskó onderschept slim de pass. Mracskó schiet op doel. Pintea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Vascu geeft de bal voor. Bogojević kopt de bal weg. Daar is Fodor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó draait met de bal, schiet en ... Pintea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Pintea trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogojević met de inworp. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pintea trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyrell met een snelle inworp. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó draait met de bal, schiet en ... Pintea bokst de bal weg.

36e minuut.
Zileli rent richting de bal. Zileli passt de bal met de wreef. Mracskó rent richting de bal. Mracskó schiet op doel. Pintea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Eva 6:0

37e minuut.
Tyrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrell geeft een hoge lob. Mracskó kopt de bal weg. Zileli rent richting de bal. Zileli draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Rotaru is nu in balbezit. Bogojević speelt de bal door. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pojar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Eva 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierbinti FC 31%, FC Eva 69%.
Fierbinti FC - FC Eva 7:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogojević met een snelle inworp. Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli schiet op doel. Pintea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Eva 8:0

55e minuut.
Bogojević speelt de bal door. Zileli rent richting de bal. Pojar is nu in balbezit. Mracskó controleert de bal met de borst. Mracskó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bica geeft de bal voor. Tyrell rent richting de bal. Tyrell passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zileli de bal. Zileli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bogojević passt de bal in één keer door. Tyrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrell passt de bal met de wreef. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó draait met de bal, schiet en ... Pintea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Valerie kopt de bal weg. Bogojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogojević geeft een lange en hoge pass. Zileli is nu in balbezit. Zileli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Eva 9:0

74e minuut.
Bogojević passt de bal zonder na te denken. Zileli is nu in balbezit. Zileli passt de bal in één keer door. Mracskó rent richting de bal. Mracskó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Eva 10:0

77e minuut.
Bogojević probeert naar een medespeler te passen. Zileli heeft problemen om de bal te vangen. Zileli passt de bal met de wreef. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Eva 11:0

80e minuut.
Tyrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrell passt de bal in één keer door. Bogojević probeert naar een medespeler te passen. Mracskó rent richting de bal. Mracskó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Fodor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zileli rent richting de bal. Zileli passt de bal in één keer door. Mracskó rent richting de bal. Mracskó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Eva 12:0

83e minuut.
Bogojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogojević geeft een lange en hoge pass. Zileli rent richting de bal. Zileli schiet op doel. Pintea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Eva 13:0

84e minuut.
Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor passt de bal zonder na te denken. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Eva 14:0

87e minuut.
Inworp. Bogojević met de inworp. Tyrell speelt de bal door. Zileli rent richting de bal. Zileli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Eva 15:0

88e minuut.
Klungelig pakt Fodor de bal. Bogojević rent richting de bal. Bogojević geeft een hoge lob. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zileli rent richting de bal. Zileli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pintea met een sublieme pass. Klungelig pakt Valerie de bal. Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierbinti FC 17%, FC Eva 83%.
Fierbinti FC - FC Eva 15:0