Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-05 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.005
  • Stadion: TEATRUL VISELOR
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20358
The best of sokker F.C.OLTENITA
antrenament Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
49 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten poor
formidable Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Vlahuţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hollós rent richting de bal. Hollós geeft de bal voor. Seaman krijgt zijn hoofd ertegen. Cuzino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hollós geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dall`Osto de bal. Dall`Osto passt de bal zonder na te denken. Seaman is nu in balbezit. Seaman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Vlahuţă met de inworp. Metev probeert naar een medespeler te passen. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto schiet op doel. Cuzino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 1:0

12e minuut.
Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala passt de bal met de wreef. Seaman met een sublieme pass. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 2:0

15e minuut.
Metev verovert de bal door een tackle van achteren. Metev passt de bal in één keer door. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap. Cuzino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 3:0

16e minuut.
Vlahuţă met een sublieme pass. Seaman is nu in balbezit. Seaman met een sublieme pass. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 4:0

21e minuut.
Daar is Barosanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randa rent richting de bal. Randa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dall`Osto de bal. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuzino trapt de bal weg van het doel. Randa kopt de bal weg. Seaman heeft problemen om de bal te vangen. Seaman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 5:0

29e minuut.
Metev is nu in balbezit. Metev probeert naar een medespeler te passen. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman haalt uit met een fantastische trap. Mulţescu probeert de bal aan de voet te houden. Cuzino bokst de bal weg. Dall`Osto rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Randa passt de bal in één keer door. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă probeert naar een medespeler te passen. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Randa probeert naar een medespeler te passen. Lichograj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichograj geeft een lange en hoge pass. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 6:0

39e minuut.
Metev passt de bal met de wreef. Seaman rent richting de bal. Seaman passt de bal zonder na te denken. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kubala passt de bal met de wreef. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă passt de bal in één keer door. Seaman rent richting de bal. Seaman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 7:0

44e minuut.
Saramet speelt de bal door. Fadil met een sublieme pass. Vlahuţă speelt de bal door. Klungelig pakt Dall`Osto de bal. Dall`Osto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cuzino met een harde bal richting middenveld. Daar is Ghiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollós met een sublieme pass. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 25%, F.C.OLTENITA 75%.
The best of sokker - F.C.OLTENITA 8:0

46e minuut.
Randa is nu in balbezit. Randa speelt de bal door. Metev rent richting de bal. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Seaman rent richting de bal. Seaman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ţărus de bal. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Hollós speelt de bal door. Klungelig pakt Vlahuţă de bal. Vlahuţă geeft een hoge lob. Seaman maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Ţărus de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Cuzino met een harde bal richting middenveld. Kubala kopt de bal weg. Seaman rent richting de bal. Seaman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 9:0

53e minuut.
Seaman onderschept slim de pass. Seaman speelt de bal door. Ţărus is nu in balbezit. Dall`Osto verovert de bal door een tackle van achteren. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Klungelig pakt Seaman de bal. Barosanu is nu in balbezit. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa geeft de bal voor. Dall`Osto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vlahuţă passt de bal in één keer door. Seaman heeft problemen om de bal te vangen. Seaman passt de bal zonder na te denken. Daar is Dall`Osto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cuzino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Seaman is nu in balbezit. Seaman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 10:0

59e minuut.
Randa is nu in balbezit. Randa speelt de bal door. Metev probeert naar een medespeler te passen. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cuzino trapt de bal weg. Barosanu kopt de bal weg. Hollós probeert naar een medespeler te passen. Seaman rent richting de bal. Seaman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kubala met een sublieme pass. Randa probeert naar een medespeler te passen. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman is nu in balbezit. Seaman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 11:0

64e minuut.
Metev rent richting de bal. Metev met een sublieme pass. Dall`Osto heeft problemen om de bal te vangen. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... Cuzino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 12:0

69e minuut.
Seaman verovert de bal door een tackle van achteren. Seaman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Barosanu de bal onder controle te krijgen. Kubala is nu in balbezit. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hollós onderschept slim de pass. Hollós passt de bal in één keer door. Seaman is nu in balbezit. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 13:0

75e minuut.
Iliescu rent richting de bal. Hollós onderschept slim de pass. Hollós passt de bal in één keer door. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Metev is nu in balbezit. Dall`Osto is nu in balbezit. Metev is nu in balbezit. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 14:0

78e minuut.
Kubala probeert naar een medespeler te passen. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa passt de bal zonder na te denken. Seaman is nu in balbezit. Seaman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 15:0

79e minuut.
Dall`Osto onderschept slim de pass. Seaman rent richting de bal. Seaman passt de bal zonder na te denken. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 16:0

82e minuut.
Hollós speelt de bal door. Daar is Seaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman rent richting de bal. Seaman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kubala passt de bal in één keer door. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev rent richting de bal. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Spinu rent richting de bal. Seaman onderschept slim de pass. Barosanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barosanu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ţărus geeft een lange en hoge pass. Kubala probeert naar een medespeler te passen. Randa probeert naar een medespeler te passen. Seaman rent richting de bal. Seaman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Randa passt de bal in één keer door. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă geeft een hoge lob. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ţărus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Randa de bal. Randa geeft een lange en hoge pass. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto schiet op doel. Cuzino bokst de bal weg.

90e minuut.
Daar is Hollós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollós speelt de bal door. Metev rent richting de bal. Metev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - F.C.OLTENITA 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 11%, F.C.OLTENITA 89%.
The best of sokker - F.C.OLTENITA 17:0