Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-06 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.006
  • Stadion: FC izvoru Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11105
FC izvoru Steaua Ikiland
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 20.8
very good Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen average


3e minuut.
Granat onderschept slim de pass. Granat met een sublieme pass. Ortego is nu in balbezit. Ortego schiet op doel. Fodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC izvoru - Steaua Ikiland 1:0

7e minuut.
Ungureanu rent richting de bal. Granat onderschept slim de pass. Granat probeert naar een medespeler te passen. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ortego is nu in balbezit. Ortego passt de bal zonder na te denken. Ungureanu kan de bal niet met de borst controleren. Cojocaru geeft de bal voor. Nechită probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berendei neemt de hoekschop. Czaszyn springt en kopt de bal. Fodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC izvoru - Steaua Ikiland 2:0

18e minuut.
Pimiä geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cojocaru de bal onder controle te krijgen. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn draait met de bal, schiet en ... Fodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ungureanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Doboş de bal. Doboş speelt de bal door. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn schiet op doel. Fodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

31e minuut.
Mândreanu geeft de bal voor. Obojski probeert de bal aan de voet te houden. Ortego is nu in balbezit. Ortego schiet op doel. Fodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC izvoru - Steaua Ikiland 3:0

35e minuut.
Obojski passt de bal zonder na te denken. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru speelt de bal door. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC izvoru - Steaua Ikiland 4:0

37e minuut.
Obojski is nu in balbezit. Obojski passt de bal met de wreef. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn schiet op doel. Fodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC izvoru - Steaua Ikiland 5:0

40e minuut.
Berendei is nu in balbezit. Granat verovert de bal door een tackle van achteren. Granat met een sublieme pass. Klungelig pakt Czaszyn de bal. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fodor niet meer kan verder spelen. Neacşu komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn passt de bal met de wreef. Obojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obojski schiet op doel. Neacşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC izvoru 34%, Steaua Ikiland 66%.
FC izvoru - Steaua Ikiland 5:0

46e minuut.
Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechită geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berendei met de inworp. Obojski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Granat onderschept slim de pass. Granat met een sublieme pass. Czaszyn is nu in balbezit. Obojski rent richting de bal. Obojski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Berendei is nu in balbezit. Obojski probeert naar een medespeler te passen. Ortego is nu in balbezit. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Bărăscu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huet rent richting de bal. Huet geeft een lange en hoge pass. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn draait met de bal, schiet en ... Neacşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Granat speelt de bal door. Klungelig pakt Czaszyn de bal. Ortego is nu in balbezit. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC izvoru - Steaua Ikiland 6:0

66e minuut.
Ortego is nu in balbezit. Czaszyn is nu in balbezit. Ortego bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Granat met een sublieme pass. Ortego heeft problemen om de bal te vangen. Ortego met een sublieme pass. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Obojski onderschept slim de pass. Obojski probeert naar een medespeler te passen. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn schiet op doel. Neacşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC izvoru - Steaua Ikiland 7:0

89e minuut.
Daar is Miklos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei is nu in balbezit. Berendei speelt de bal door. Klungelig pakt Czaszyn de bal. Czaszyn draait met de bal, schiet en ... Neacşu bokst de bal weg. Daar is Nechită, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obojski rent richting de bal. Obojski schiet op doel. Neacşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC izvoru 32%, Steaua Ikiland 68%.
FC izvoru - Steaua Ikiland 7:0