Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-29 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: Arena Viselor
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 22432
G4 Vulcan Inter M-Ciuc
New Tactiek xander1
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.8 gemiddelde waardering 28.4
excellent Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen poor


9e minuut.
Paul probeert naar een medespeler te passen. Van Schepdael is nu in balbezit. Van Schepdael passt de bal in één keer door. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dvornic probeert naar een medespeler te passen. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł probeert naar een medespeler te passen. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap. Zielony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Velican zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Schepdael probeert naar een medespeler te passen. Daar is James, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł schiet op doel. Zielony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael passt de bal met de wreef. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jałocha de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Van Schepdael rent richting de bal. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael rent richting de bal. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Zielony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Del Piero is nu in balbezit. Rotariu onderschept slim de pass. Rotariu met een sublieme pass. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Mara passt de bal met de wreef. Dvornic rent richting de bal. Dvornic passt de bal zonder na te denken. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Giannakopoulos rent richting de bal. Giannakopoulos passt de bal in één keer door. Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mara passt de bal zonder na te denken. Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic passt de bal zonder na te denken. Van Schepdael is nu in balbezit. Van Schepdael schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rotariu met een sublieme pass. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican geeft de bal voor. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Zielony bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G4 Vulcan 18%, Inter M-Ciuc 82%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G4 Vulcan - Inter M-Ciuc 0:0

46e minuut.
Marcu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kolanović de bal. Rotariu rent richting de bal. Kolanović onderschept slim de pass. Kolanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mara passt de bal zonder na te denken. Marcu speelt de bal door. Dvornic met een sublieme pass. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Andreetti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Coporan neemt vlug de vrije trap. Daar is Jałocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Giannoccari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montwiłł is nu in balbezit. Van Schepdael is nu in balbezit. Van Schepdael schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Inter M-Ciuc 1:0

61e minuut.
Kolanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolanović passt de bal met de wreef. Velican geeft de bal voor. Montwiłł probeert de bal aan de voet te houden. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Giannakopoulos geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Andreetti stond buitenspel. Coporan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Zielony bokst de bal weg. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Inter M-Ciuc 2:0

67e minuut.
James heeft problemen om de bal te vangen. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael passt de bal met de wreef. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Paul geeft een lange en hoge pass. Zielony met een sublieme pass. Dvornic kopt de bal weg. Klungelig pakt Montwiłł de bal. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Velican geeft een lange en hoge pass. James heeft problemen om de bal te vangen. Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael draait met de bal, schiet en ... Zielony probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Andreetti is nu in balbezit. Coporan onderschept slim de pass. Coporan geeft een lange en hoge pass. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Zielony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Inter M-Ciuc 3:0

82e minuut.
Coporan passt de bal met de wreef. Mara is nu in balbezit. Mara passt de bal zonder na te denken. Van Schepdael heeft problemen om de bal te vangen. Van Schepdael draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican geeft een lange en hoge pass. Montwiłł rent richting de bal. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara passt de bal in één keer door. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Zielony maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Inter M-Ciuc 4:0

87e minuut.
Paul is nu in balbezit. Palubeckas begaat een overtreding. Paul is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paul zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Inter M-Ciuc 5:0

89e minuut.
Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael is nu in balbezit. Van Schepdael schiet op doel. Zielony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G4 Vulcan 19%, Inter M-Ciuc 81%.
G4 Vulcan - Inter M-Ciuc 5:0