Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yenibosna SK Teksas
Delta Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 25.3
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Loubet passt de bal in één keer door. Glanzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Glanzmann speelt de bal door. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Teksas 1:0

3e minuut.
Nurhak passt de bal zonder na te denken. Acierno met een sublieme pass. Walendziuk met een sublieme pass. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Özdoğan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acierno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walendziuk rent richting de bal. Walendziuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Loubet passt de bal zonder na te denken. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk schiet op doel. Glanzmann heeft problemen om de bal te vangen. Glanzmann draait met de bal, schiet en ... Penbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. Turuncu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glanzmann rent richting de bal. Glanzmann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Yaka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glanzmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kvalsvik geeft de bal voor. Walendziuk kopt de bal weg. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Teksas 2:0

23e minuut.
Yaka geeft een hoge lob. Inworp. Glanzmann met de inworp. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... Penbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Glanzmann geeft een hoge lob. Acierno met een sublieme pass. Çetin speelt de bal door. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Silahtar probeert naar een medespeler te passen. Glanzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Glanzmann probeert naar een medespeler te passen. Gvaskó heeft problemen om de bal te vangen. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. Penbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Silahtar verovert de bal door een tackle van achteren. Acierno verovert de bal door een tackle van achteren. Acierno met een sublieme pass. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenibosna SK 27%, Teksas 73%.
Yenibosna SK - Teksas 2:0

48e minuut.
Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Turuncu rent richting de bal. Gvaskó verovert de bal door een tackle van achteren. Gvaskó schiet op doel. Penbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Teksas 3:0

53e minuut.
Turuncu is nu in balbezit. Glanzmann is nu in balbezit. Glanzmann probeert naar een medespeler te passen. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taşkıran komt het veld opgelopen. Mattone komt het veld opgelopen. Glanzmann neemt de hoekschop. Mattone rent richting de bal. Mattone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gvaskó rent richting de bal. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet passt de bal met de wreef. Mattone is nu in balbezit. Mattone haalt uit met een fantastische trap. Penbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Teksas 4:0

58e minuut.
Alacakaranlık passt de bal in één keer door. Silahtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Acierno onderschept slim de pass. Klungelig pakt Acierno de bal. Acierno geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Turuncu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nurhak de bal. Nurhak passt de bal in één keer door. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca haalt uit met een fantastische trap. Le Bail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Acierno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chrysanthakopoulos komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Turuncu passt de bal zonder na te denken. Nurhak is nu in balbezit. Met opzet legt Taşkıran zijn tegenspeler op de grond. Taşkıran krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Silahtar passt de bal met de wreef. Amca rent richting de bal. Amca passt de bal in één keer door. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. Penbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Teksas 5:0

81e minuut.
Gruber rent richting de bal. Gruber passt de bal in één keer door. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó schiet op doel. Penbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Glanzmann rent richting de bal. Glanzmann geeft de bal voor. Özdoğan rent richting de bal. Gvaskó verovert de bal door een tackle van achteren. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Teksas 6:0

89e minuut.
Kvalsvik rent richting de bal. Kvalsvik geeft een hoge lob. Mattone kopt de bal weg. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... Penbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chrysanthakopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mattone controleert de bal met de borst. Mattone passt de bal zonder na te denken. Gvaskó is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenibosna SK 30%, Teksas 70%.
Yenibosna SK - Teksas 6:0