Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
efsane_geridöndü Edremit spor
bilal Tactiek DEHHHH
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 44.2
very good Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Zevallos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miastkowski met de inworp. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Edremit spor 1:0

6e minuut.
Botea is nu in balbezit. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly passt de bal met de wreef. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec draait met de bal, schiet en ... Dekenne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
O`Reilly rent richting de bal. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuñacao. Tuñacao krijgt een gele kaart. Grabiec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cichosz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grabiec maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Edremit spor 2:0

11e minuut.
Zevallos geeft een hoge lob. Satyga rent richting de bal. Satyga speelt de bal door. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín draait met de bal, schiet en ... Chilò kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Satyga rent richting de bal. Brglez onderschept slim de pass. Cametá is nu in balbezit. Tuñacao rent richting de bal. Tuñacao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Satyga. Miastkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cametá met een snel genomen vrije trap. Daar is Grabiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimescu is nu in balbezit. Grabiec onderschept slim de pass. Grabiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Edremit spor 3:0

31e minuut.
Miastkowski passt de bal met de wreef. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski passt de bal in één keer door. Grabiec rent richting de bal. Grabiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Edremit spor 4:0

41e minuut.
Zevallos passt de bal met de wreef. Botea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec rent richting de bal. Grabiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Edremit spor 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 49%, Edremit spor 51%.
efsane_geridöndü - Edremit spor 5:0

53e minuut.
Miastkowski geeft een hoge lob. Eftimescu kopt de bal weg. Mitran heeft problemen om de bal te vangen. Cichosz rent richting de bal. Cichosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Marín passt de bal zonder na te denken. Delibašić is nu in balbezit. Satyga onderschept slim de pass. Satyga draait met de bal, schiet en ... Chilò maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Brglez passt de bal met de wreef. Cichosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichosz probeert naar een medespeler te passen. Tuñacao rent richting de bal. Tuñacao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Botea bereikt de bal nog maar net als eerste. Botea passt de bal met de wreef. Tuñacao is nu in balbezit. Tuñacao geeft de bal voor. Satyga krijgt zijn hoofd ertegen. Chilò kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Sitniewski met een sublieme pass. Grabiec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hain. Grabiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. O`Reilly komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Securi rent richting de bal. Miastkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Miastkowski met een sublieme pass. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Edremit spor 6:0

89e minuut.
Sitniewski rent richting de bal. Zevallos verovert de bal door een tackle van achteren. Cichosz verovert de bal door een tackle van achteren. Cichosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Edremit spor 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 63%, Edremit spor 37%.
efsane_geridöndü - Edremit spor 7:0