Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nadavohel FC Netanya warriors
Normal Tactiek צעירה
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Abarbnel geeft een hoge lob. Ghinescu kopt de bal weg. Samotsvetov probeert de bal met de borst te controleren. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap. Kisos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:1

5e minuut.
Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. Menachem rent richting de bal. Menachem passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ghinescu de bal. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Menachem is nu in balbezit. Menachem geeft een lange en hoge pass. Samotsvetov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:2

8e minuut.
Akale kopt de bal weg. Menachem rent richting de bal. Menachem geeft een hoge lob. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:3

10e minuut.
Menachem geeft de bal voor. Milo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tahar rent richting de bal. Samotsvetov onderschept slim de pass. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Menachem passt de bal in één keer door. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. Akale is nu in balbezit. Akale draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:4

15e minuut.
Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem onderschept slim de pass. Menachem probeert naar een medespeler te passen. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:5

17e minuut.
Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov passt de bal met de wreef. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:6

20e minuut.
Menachem geeft de bal voor. Tahar kopt de bal weg. Menachem geeft de bal voor. Samotsvetov maakt een snoekduik en kopt de bal. Kisos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Laban rent richting de bal. Laban probeert naar een medespeler te passen. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov draait met de bal, schiet en ... Kisos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:7

25e minuut.
Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov passt de bal in één keer door. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu schiet op doel. Kisos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:8

25e minuut.
Samotsvetov onderschept slim de pass. Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. Menachem is nu in balbezit. Menachem geeft een hoge lob. Ghinescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Menachem is nu in balbezit. Menachem passt de bal zonder na te denken. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:9

39e minuut.
Akale passt de bal in één keer door. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel geeft een lange en hoge pass. Daar is Ghinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Laban probeert naar een medespeler te passen. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. Daar is Ghinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Menachem rent richting de bal. Menachem geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Menachem geeft de bal voor. Affek is nu in balbezit. Samotsvetov onderschept slim de pass. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:10

45e minuut.
Shayzinger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadavohel FC 76%, Netanya warriors 24%.
nadavohel FC - Netanya warriors 0:10

46e minuut.
Daar is Ghinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinescu passt de bal met de wreef. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:11

47e minuut.
Laban bereikt de bal nog maar net als eerste. Laban geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tahar de bal. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:12

49e minuut.
Menachem passt de bal zonder na te denken. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu passt de bal zonder na te denken. Samotsvetov probeert de bal met de borst te controleren. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:13

55e minuut.
Kisos bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel verovert de bal door een tackle van achteren. Abarbnel passt de bal zonder na te denken. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Menachem kopt de bal weg. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu passt de bal in één keer door. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:14

60e minuut.
Menachem heeft problemen om de bal te vangen. Menachem passt de bal zonder na te denken. Tahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov onderschept slim de pass. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap. Kisos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu geeft een hoge lob. Kisos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:15

63e minuut.
Magdziarz geeft de bal voor. Menachem kopt de bal weg. Ghinescu met een sublieme pass. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap. Kisos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:16

64e minuut.
Livnat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gershon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samotsvetov onderschept slim de pass. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zigankov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laben komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Livnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale verovert de bal door een tackle van achteren. Akale geeft een lange en hoge pass. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap. Kisos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Laban rent richting de bal. Laban probeert naar een medespeler te passen. Laben bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:17

75e minuut.
Gershon passt de bal zonder na te denken. Milo geeft de bal voor. Abarbnel geeft een hoge lob. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:18

76e minuut.
Livnat met een sublieme pass. Gershon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gershon passt de bal zonder na te denken. Menachem rent richting de bal. Menachem geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ghinescu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kisos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samotsvetov rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:19

82e minuut.
Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem met een sublieme pass. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu passt de bal in één keer door. Laben geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Laben probeert naar een medespeler te passen. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu met een sublieme pass. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:20

85e minuut.
Laban onderschept slim de pass. Laban geeft een hoge lob. Tahar probeert de bal met de borst te controleren. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tahar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laban met de inworp. Laben probeert de bal met de borst te controleren. Laben geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ghinescu krijgt zijn hoofd ertegen. Kisos probeert wanhopig de bal te grijpen. Ghinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - Netanya warriors 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadavohel FC 85%, Netanya warriors 15%.
nadavohel FC - Netanya warriors 0:21