Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beitar Elkaim Shimshon Hadasim
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Doeltrap. Haim trapt de bal weg. Tal kopt de bal weg. Elihav bereikt de bal nog maar net als eerste. Elihav draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Goldring rent richting de bal. Shemesh rent richting de bal. Shemesh met een sublieme pass. Plian heeft problemen om de bal te vangen. Plian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Shwarzman trapt de bal weg van het doel. Shemesh kopt de bal weg. Hitman is nu in balbezit. Elihav onderschept slim de pass. Elihav schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sarid geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rychman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zwili is nu in balbezit. Zwili schiet op doel. Haim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beitar Elkaim - Shimshon Hadasim 1:0

34e minuut.
Avutbul rent richting de bal. Avutbul probeert naar een medespeler te passen. Zwili rent richting de bal. Cahlon is nu in balbezit. Cahlon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Veig kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rychman neemt de hoekschop. Haim bokst de bal weg. Cahlon heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cahlon rent richting de bal. Cahlon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beitar Elkaim - Shimshon Hadasim 2:0

36e minuut.
Vilian geeft een hoge lob. Inworp. Tal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchbut geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Vilian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Elihav bereikt de bal nog maar net als eerste. Elihav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beitar Elkaim - Shimshon Hadasim 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beitar Elkaim 52%, Shimshon Hadasim 48%.
Beitar Elkaim - Shimshon Hadasim 2:1

47e minuut.
Sarid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwili is nu in balbezit. Zwili met een sublieme pass. Cahlon rent richting de bal. Cahlon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Goldring is nu in balbezit. Goldring geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Buchbut de bal onder controle te krijgen. Zwili rent richting de bal. Zwili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahlon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Inworp. Tal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plian speelt de bal door. Zwili is nu in balbezit. Zwili geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Avutbul raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

73e minuut.
Haim met een sublieme pass. Hess is nu in balbezit. Hess geeft een lange en hoge pass. Rychman is nu in balbezit. Rychman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Balbul heeft problemen om de bal te vangen. Balbul met een sublieme pass. Cahlon rent richting de bal. Zwili is nu in balbezit. Zwili haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beitar Elkaim - Shimshon Hadasim 3:1

87e minuut.
Klungelig pakt Rychman de bal. Rychman probeert naar een medespeler te passen. Veig rent richting de bal. Cahlon onderschept slim de pass. Cahlon schiet op doel. Haim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beitar Elkaim 29%, Shimshon Hadasim 71%.
Beitar Elkaim - Shimshon Hadasim 3:1