Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maccbai tel aviv FCBJ
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 29.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


28e minuut.
Mizrahi geeft een hoge lob. Inworp. Waller met een snelle inworp. Melumad bereikt de bal nog maar net als eerste. Melumad geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Miari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kotler komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Mizrahi probeert naar een medespeler te passen. Rif rent richting de bal. Volnerman begaat een overtreding. Volnerman krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Hodorov probeert naar een medespeler te passen. Engelberg kopt de bal weg. Waller bereikt de bal nog maar net als eerste. Waller geeft de bal voor. Volnerman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
maccbai tel aviv - FCBJ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maccbai tel aviv 66%, FCBJ 34%.
maccbai tel aviv - FCBJ 0:1

47e minuut.
Kotler verovert de bal door een tackle van achteren. Kotler passt de bal in één keer door. Kol is nu in balbezit. Avramovitch is nu in balbezit. Avramovitch geeft een lange en hoge pass. Hodorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Melumad rent richting de bal. Gabay onderschept slim de pass. Gabay geeft een hoge lob. Haimovich is nu in balbezit. Haimovich geeft een hoge lob. Granda bokst de bal weg. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
maccbai tel aviv - FCBJ 1:1

63e minuut.
Twito geeft een hoge lob. Engelberg rent richting de bal. Tega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tega krijgt een gele kaart. Engelberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Engelberg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Strul geeft een lange en hoge pass. Jung kopt de bal weg. Waller speelt de bal door. Volnerman heeft problemen om de bal te vangen. Volnerman haalt uit met een fantastische trap. Hodorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klungelig pakt Rif de bal. Volnerman is nu in balbezit. Rif maakt een afschuwelijke overtreding. Volnerman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Volnerman kan niet meer verder spelen. Hadida komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maccbai tel aviv 63%, FCBJ 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maccbai tel aviv - FCBJ 1:1