Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hapoel beer sheva manchester city1
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 22
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


18e minuut.
Shalit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalit geeft de bal voor. Matiko kopt de bal weg. Bassis is nu in balbezit. Bassis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Matiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiko speelt de bal door. Klungelig pakt Bar Levi de bal. Bassis is nu in balbezit. Bassis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hermon kopt de bal weg. Yaniv bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaniv is nu in balbezit. Yaniv schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hapoel beer sheva 43%, manchester city1 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hapoel beer sheva - manchester city1 0:0

51e minuut.
Hermon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercovich onderschept slim de pass. Bercovich met een sublieme pass. Janach bereikt de bal nog maar net als eerste. Janach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hermon controleert de bal met de borst. Bercovich onderschept slim de pass. Bercovich passt de bal zonder na te denken. Janach is nu in balbezit. Janach schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Maabi is nu in balbezit. Maabi met een sublieme pass. Hermon rent richting de bal. Janach verovert de bal door een tackle van achteren. Janach draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Burshtein probeert wanhopig de bal te grijpen. Cohen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
hapoel beer sheva - manchester city1 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hapoel beer sheva 43%, manchester city1 57%.
hapoel beer sheva - manchester city1 0:1