Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
אלופי אור עקיבא the turtels
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Ben Yousef met een snelle inworp. Adir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Binyamin. Binyamin krijgt een gele kaart. Adir raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Shen bereikt de bal nog maar net als eerste. Shen geeft een hoge lob. Filyan kopt de bal weg. Tzemach bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzemach haalt uit met een fantastische trap. Azarya bokst de bal weg.

21e minuut.
Adir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Binyamin. Adir raakt geblesseerd tijdens het duel. Sade met een snel genomen vrije trap. Tzemach krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ghanch geeft een hoge lob. Filyan is nu in balbezit. Filyan speelt de bal door. Tzemach bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzemach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: אלופי אור עקיבא 58%, the turtels 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
אלופי אור עקיבא - the turtels 0:0

67e minuut.
Sade is nu in balbezit. Koretzki verovert de bal door een tackle van achteren. Binyamin is nu in balbezit. Koretzki rent richting de bal. Koretzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Brumer geeft een lange en hoge pass. Cahlon is nu in balbezit. Cahlon met een sublieme pass. Binyamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Binyamin haalt uit met een fantastische trap. Kadosh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Roman is nu in balbezit. Tzemach verovert de bal door een tackle van achteren. Kadosh begaat een overtreding. Kadosh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: אלופי אור עקיבא 56%, the turtels 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
אלופי אור עקיבא - the turtels 0:0