Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
אלופי אור עקיבא FC Eilat
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Shayzinger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koretzki komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Brumer met een sublieme pass. Cahlon rent richting de bal. Cahlon geeft de bal voor. Binyamin is nu in balbezit. Binyamin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - FC Eilat 1:0

19e minuut.
Badir verovert de bal door een tackle van achteren. Tartazki is nu in balbezit. Badir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Badir krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Klungelig pakt Brumer de bal. Buzaglo is nu in balbezit. Gavrieli geeft een hoge lob. Binyamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Binyamin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Yadin rent richting de bal. Cahlon verovert de bal door een tackle van achteren. Cahlon speelt de bal door. Binyamin heeft problemen om de bal te vangen. Binyamin draait met de bal, schiet en ... Mashich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Balaish passt de bal in één keer door. Revivo is nu in balbezit. Kadosh begaat een overtreding. Kadosh krijgt een gele kaart. Revivo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balaish wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Yadin is nu in balbezit. Tartazki onderschept slim de pass. Yadin begaat een overtreding. Tartazki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tartazki kan niet meer verder spelen. Elihav komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: אלופי אור עקיבא 51%, FC Eilat 49%.
אלופי אור עקיבא - FC Eilat 1:0

67e minuut.
Yadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Elihav verovert de bal door een tackle van achteren. Elihav met een sublieme pass. Binyamin is nu in balbezit. Binyamin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Shoshan probeert naar een medespeler te passen. Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish probeert naar een medespeler te passen. Revivo is nu in balbezit. Revivo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Badir geeft de bal voor. Inworp. Israely met de inworp. Elihav is nu in balbezit. Elihav haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Brumer onderschept slim de pass. Brumer met een sublieme pass. Cahlon speelt de bal door. Binyamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Binyamin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Koretzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koretzki speelt de bal door. Binyamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Binyamin draait met de bal, schiet en ... Mashich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - FC Eilat 2:0

82e minuut.
Revivo is nu in balbezit. Elihav probeert naar een medespeler te passen. Koretzki is nu in balbezit. Balaish is nu in balbezit. Balaish schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Elihav met een sublieme pass. Binyamin is nu in balbezit. Elihav is nu in balbezit. Elihav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - FC Eilat 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: אלופי אור עקיבא 38%, FC Eilat 62%.
אלופי אור עקיבא - FC Eilat 3:0