Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Hamsters Stokes Eagles
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Ho speelt de bal door. Yiu Lun is nu in balbezit. Yiu Lun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Chi Ho probeert naar een medespeler te passen. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang passt de bal zonder na te denken. Daar is Ting Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ting Fung draait met de bal, schiet en ... Zongjun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Hong Yiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sze Hon met een snelle inworp. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Hamsters 57%, Stokes Eagles 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Hamsters - Stokes Eagles 0:0

55e minuut.
Sze Ho is nu in balbezit. Sze Ho speelt de bal door. Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung haalt uit met een fantastische trap. Moses probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Man Kit trapt de bal weg. Dong kan de bal niet met de borst controleren. Dong passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ting Fung de bal. Ting Fung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jun probeert de bal met de borst te controleren. Hong Yiu is nu in balbezit. Jun maakt een afschuwelijke overtreding. Hong Yiu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hong Yiu kan niet meer verder spelen. Kam Man komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang begaat een overtreding. Zhengchuang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Hamsters 63%, Stokes Eagles 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Hamsters - Stokes Eagles 0:0