Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Linieros Union Hato Mayor
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 34.6
weak Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen good


4e minuut.
Agustín verovert de bal door een tackle van achteren. Agustín passt de bal met de wreef. Cáceres speelt de bal door. Linares rent richting de bal. Linares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Linieros - Union Hato Mayor 1:0

6e minuut.
Cáceres passt de bal in één keer door. Linares rent richting de bal. Met opzet legt Bein zijn tegenspeler op de grond. Bein krijgt een gele kaart. Linares roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Linares kan niet meer verder spelen. Vicioso komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Aguado met een sublieme pass. Vicioso is nu in balbezit. Nepi verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Aguado is nu in balbezit. Bein onderschept slim de pass. Bein speelt de bal door. Abel rent richting de bal. Abel draait met de bal, schiet en ... Osuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado verovert de bal door een tackle van achteren. Aguado haalt uit met een fantastische trap. Osuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigres Linieros - Union Hato Mayor 1:1

17e minuut.
Colón met een sublieme pass. Aguado rent richting de bal. Aguado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aguado naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Gutiérrez trapt de bal weg. Agustín is nu in balbezit. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel schiet op doel. Osuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Linieros - Union Hato Mayor 1:2

24e minuut.
Benítez rent richting de bal. Abel verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel rent richting de bal. Abel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Aguado passt de bal zonder na te denken. Colón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agustín. Agustín krijgt een gele kaart. Colón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Colón neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Cáceres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colón met een sublieme pass. Abel is nu in balbezit. Abel heeft problemen om de bal te vangen. Abel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Luna met een harde bal richting middenveld. Aguado kopt de bal weg. Klungelig pakt Colón de bal. Vicioso is nu in balbezit. Vicioso haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Linieros 49%, Union Hato Mayor 51%.
Tigres Linieros - Union Hato Mayor 1:2

46e minuut.
Mastrangelo komt het veld opgelopen. Mínguez komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Colón passt de bal in één keer door. Kural probeert naar een medespeler te passen. Mastrangelo rent richting de bal. Mastrangelo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Mínguez passt de bal in één keer door. Koplárovics rent richting de bal. Koplárovics geeft een lange en hoge pass. Mínguez is nu in balbezit. Mínguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Blasco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastrangelo rent richting de bal. Mastrangelo heeft problemen om de bal te vangen. Mastrangelo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Linieros - Union Hato Mayor 1:3

73e minuut.
Klungelig pakt Blasco de bal. Bein geeft de bal voor. Mastrangelo kopt de bal weg. Mínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mínguez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bein speelt de bal door. Mastrangelo rent richting de bal. Klungelig pakt Mastrangelo de bal. Mastrangelo schiet op doel. Osuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mastrangelo rent richting de bal. Mastrangelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Linieros - Union Hato Mayor 1:4

79e minuut.
Colón passt de bal met de wreef. Bein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bein geeft de bal voor. Mastrangelo is nu in balbezit. Mastrangelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Linieros - Union Hato Mayor 1:5

82e minuut.
Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Aguado is nu in balbezit. Aguado geeft een hoge lob. Kural speelt de bal door. Mastrangelo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Colón probeert de bal met de borst te controleren. Bein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bein geeft een hoge lob. Mastrangelo is nu in balbezit. Mastrangelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bein kopt de bal weg. Benítez rent richting de bal. Mastrangelo onderschept slim de pass. Mastrangelo haalt uit met een fantastische trap. Osuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Linieros - Union Hato Mayor 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Linieros 65%, Union Hato Mayor 35%.
Tigres Linieros - Union Hato Mayor 1:6