Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-06 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: Kagawa F.C Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7915
Kagawa F.C Zero Tsu
かつぴと Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 27.8
uitstekend Schieten matig
goed Passen matig
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Rydz speelt de bal door. Price is nu in balbezit. Price schiet op doel. Baoshun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagawa F.C - Zero Tsu 1:0

6e minuut.
Kawai is nu in balbezit. Laing onderschept slim de pass. Laing passt de bal zonder na te denken. Price heeft problemen om de bal te vangen. Price haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Karabacak passt de bal in één keer door. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz passt de bal met de wreef. Price rent richting de bal. Price haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Shikamaru geeft een lange en hoge pass. Matter kopt de bal weg. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price haalt uit met een fantastische trap. Molina probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Karabacak verovert de bal door een tackle van achteren. Price rent richting de bal. Price passt de bal met de wreef. Laing rent richting de bal. Laing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rydz kopt de bal weg. Price is nu in balbezit. Molina is nu in balbezit. Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price passt de bal met de wreef. Laing is nu in balbezit. Laing haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagawa F.C - Zero Tsu 2:0

30e minuut.
Price rent richting de bal. Laing rent richting de bal. Baoshun verovert de bal door een tackle van achteren. Price onderschept slim de pass. Price schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Tuomiranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Matter rent richting de bal. Matter passt de bal in één keer door. Rydz speelt de bal door. Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing draait met de bal, schiet en ... Sakemoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rydz neemt de hoekschop. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price schiet op doel. Sakemoto probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kagawa F.C - Zero Tsu 3:0

35e minuut.
Matter is nu in balbezit. Hurtinov met een sublieme pass. Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels verovert de bal door een tackle van achteren. Michels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Price kopt de bal weg. Tuomiranta kan de bal niet met de borst controleren. Laing verovert de bal door een tackle van achteren. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagawa F.C 44%, Zero Tsu 56%.
Kagawa F.C - Zero Tsu 3:0

46e minuut.
Nowaczek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Matter kopt de bal weg. Klungelig pakt Rydz de bal. Tuomiranta met een sublieme pass. Nowaczek rent richting de bal. Nowaczek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kagawa F.C - Zero Tsu 4:0

51e minuut.
Moral met een sublieme pass. Nowaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczek geeft een lange en hoge pass. Laing maakt een snoekduik en kopt de bal. Sakemoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagawa F.C - Zero Tsu 5:0

67e minuut.
Rydz passt de bal met de wreef. Kawai rent richting de bal. Nowaczek verovert de bal door een tackle van achteren. Nowaczek draait met de bal, schiet en ... Sakemoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Warzycha geeft een lange en hoge pass. Laing heeft problemen om de bal te vangen. Nowaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczek haalt uit met een fantastische trap. Sakemoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tuomiranta is nu in balbezit. Rydz verovert de bal door een tackle van achteren. Rydz passt de bal met de wreef. Nowaczek rent richting de bal. Nowaczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Karabacak is nu in balbezit. Karabacak met een sublieme pass. Rydz met een sublieme pass. Laing rent richting de bal. Laing schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kagawa F.C - Zero Tsu 6:0

79e minuut.
Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawai verovert de bal door een tackle van achteren. Kawai geeft de bal voor. Nowaczek is nu in balbezit. Nowaczek haalt uit met een fantastische trap. Sakemoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Matter is nu in balbezit. Matter geeft de bal voor. Nowaczek is nu in balbezit. Nowaczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kagawa F.C - Zero Tsu 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagawa F.C 33%, Zero Tsu 67%.
Kagawa F.C - Zero Tsu 7:0