Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaijin Hi Shiro Hikari
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Kagawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kagawa met een sublieme pass. Nagatomi rent richting de bal. Nagatomi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tadokoro de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Teshima onderschept slim de pass. Teshima speelt de bal door. Nagimura is nu in balbezit. Nagimura draait met de bal, schiet en ... Jean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Shiro Hikari 0:1

17e minuut.
Ohkubo rent richting de bal. Ohkubo geeft een hoge lob. Oyama rent richting de bal. Nagimura is nu in balbezit. Nagimura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Masashiko verovert de bal door een tackle van achteren. Masashiko geeft een lange en hoge pass. Daar is Amano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Morikawa de bal. Teshima bereikt de bal nog maar net als eerste. Morikawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teshima is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Motoyama zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Masashiko kopt de bal weg. Nagatomi heeft problemen om de bal te vangen. Dedimar rent richting de bal. Nagatomi onderschept slim de pass. Nagatomi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Morikawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teshima bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kagawa. Kagawa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Hi 50%, Shiro Hikari 50%.
Gaijin Hi - Shiro Hikari 0:1

59e minuut.
Masashiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedimar verovert de bal door een tackle van achteren. Dedimar passt de bal zonder na te denken. Daar is Nagimura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagimura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Shiro Hikari 0:2

69e minuut.
Ishi geeft een hoge lob. Maeda rent richting de bal. Maeda met een sublieme pass. Nagatomi rent richting de bal. Nagatomi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Amano geeft een hoge lob. Inworp. Maeda met een snelle inworp. Kagawa geeft de bal voor. Tasuki speelt de bal door. Nakaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Hi 43%, Shiro Hikari 57%.
Gaijin Hi - Shiro Hikari 0:2