Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heitir Hvalir Dugandi Fiskar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Kristinsson rent richting de bal. Kristinsson passt de bal zonder na te denken. Randversson rent richting de bal. Randversson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jósefsson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Dugandi Fiskar 1:0

8e minuut.
Harðarson controleert de bal met de borst. Samúelsson rent richting de bal. Met opzet legt Harðarson zijn tegenspeler op de grond. Harðarson krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Gabríelsson speelt de bal door. Guðbjörnsson rent richting de bal. Guðbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Samúelsson is nu in balbezit. Samúelsson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gabríelsson onderschept slim de pass. Gabríelsson passt de bal in één keer door. Randversson heeft problemen om de bal te vangen. Randversson schiet op doel. Steinsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Dugandi Fiskar 2:0

36e minuut.
Tumason geeft een lange en hoge pass. Guðbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Ragnarsson begaat een overtreding. Ragnarsson krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Kristmundsson met de inworp. Guðbjörnsson geeft een hoge lob. Sigmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmarsson schiet op doel. Ingimagnsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Dugandi Fiskar 2:1

43e minuut.
Kristinsson speelt de bal door. Þorrason heeft problemen om de bal te vangen. Þorrason passt de bal zonder na te denken. Samúelsson is nu in balbezit. Samúelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heitir Hvalir - Dugandi Fiskar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Hvalir 67%, Dugandi Fiskar 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heitir Hvalir - Dugandi Fiskar 2:2

53e minuut.
Daar is Guðbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumason rent richting de bal. Guðbjörnsson onderschept slim de pass. Guðbjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Dugandi Fiskar 2:3

54e minuut.
Bergsteinnsson heeft problemen om de bal te vangen. Bergsteinnsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kristinsson de bal. Guðbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðbjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kristinsson is nu in balbezit. Hólmgeirsson onderschept slim de pass. Geirsson geeft een lange en hoge pass. Randversson is nu in balbezit. Randversson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heitir Hvalir - Dugandi Fiskar 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Hvalir 59%, Dugandi Fiskar 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heitir Hvalir - Dugandi Fiskar 3:3