Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Voivodino FC Worms-BG
N1 Tactiek б група 1
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 44
goed Schieten solide
solide Passen solide
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Strukar kopt de bal weg. Wijnstekers rent richting de bal. Wijnstekers passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zahariev de bal. Zahariev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zahariev rent richting de bal. Zahariev passt de bal met de wreef. Kontorinis met een sublieme pass. Klungelig pakt Strukar de bal. Strukar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - FC Worms-BG 1:0

12e minuut.
Wijnstekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers passt de bal in één keer door. Timnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar verovert de bal door een tackle van achteren. Strukar draait met de bal, schiet en ... Conev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zahariev rent richting de bal. Zahariev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - FC Worms-BG 2:0

15e minuut.
Bogomilov met een sublieme pass. Spirov met een sublieme pass. Stratev rent richting de bal. Wijnstekers geeft de bal voor. Strukar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Yanev geeft een lange en hoge pass. Mechkaliev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karakirov. Karakirov krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Iovchev passt de bal met de wreef. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov geeft een hoge lob. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Wijnstekers met een sublieme pass. Kontorinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontorinis passt de bal met de wreef. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bakalov is nu in balbezit. Bakalov met een sublieme pass. Daar is Stilyanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stilyanov geeft een lange en hoge pass. Rusev maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaicev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - FC Worms-BG 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 44%, FC Worms-BG 56%.
FC Voivodino - FC Worms-BG 2:1

49e minuut.
Karakirov geeft de bal voor. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontorinis met een sublieme pass. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev haalt uit met een fantastische trap. Conev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Timnev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - FC Worms-BG 3:1

53e minuut.
Rankov rent richting de bal. Rankov geeft de bal voor. Stilyanov probeert de bal aan de voet te houden. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Buhalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechkaliev rent richting de bal. Mechkaliev geeft de bal voor. Klungelig pakt Rusev de bal. Rusev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Spirov geeft de bal voor. Rankov kopt de bal weg. Bogomilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev draait met de bal, schiet en ... Conev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bogomilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov verovert de bal door een tackle van achteren. Strukar rent richting de bal. Wijnstekers is nu in balbezit. Wijnstekers haalt uit met een fantastische trap. Conev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bogomilov passt de bal zonder na te denken. Buhalov probeert de bal aan de voet te houden. Karakirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakirov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yanev de bal. Conev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Yanev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stratev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobromirov is nu in balbezit. Dobromirov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - FC Worms-BG 4:1

89e minuut.
Mechkaliev is nu in balbezit. Mechkaliev passt de bal in één keer door. Rusev rent richting de bal. Rusev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 25%, FC Worms-BG 75%.
FC Voivodino - FC Worms-BG 4:1