Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCBulgarian39 ФК Спартак-2023
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.9
hopeless Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Panchev verovert de bal door een tackle van achteren. Dachev rent richting de bal. Dachev passt de bal met de wreef. Penkov is nu in balbezit. Penkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Penkov is nu in balbezit. Penkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBulgarian39 - ФК Спартак-2023 1:0

11e minuut.
Lechkov geeft een lange en hoge pass. Daar is Palichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Doichinov verovert de bal door een tackle van achteren. Doichinov geeft een lange en hoge pass. Sotirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Lisichkov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vichev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodosiev heeft problemen om de bal te vangen. Teodosiev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kosturkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dachev heeft problemen om de bal te vangen. Vichev is nu in balbezit. Dachev onderschept slim de pass. Dachev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dachev met een sublieme pass. Palichev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doichinov. Doichinov krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Vulkov rent richting de bal. Vulkov haalt uit met een fantastische trap. Panchev probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Doichinov zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBulgarian39 50%, ФК Спартак-2023 50%.
FCBulgarian39 - ФК Спартак-2023 1:0

55e minuut.
Dachev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pecev komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Lichev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palichev met een snelle inworp. Pecev heeft problemen om de bal te vangen. Pecev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lichev kopt de bal weg. Shabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Penkov onderschept slim de pass. Penkov haalt uit met een fantastische trap. Kotov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBulgarian39 - ФК Спартак-2023 2:0

76e minuut.
Daar is Penkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecev is nu in balbezit. Penkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBulgarian39 45%, ФК Спартак-2023 55%.
FCBulgarian39 - ФК Спартак-2023 2:0