Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF 28 Nëntori Vlora FC
Normal Tactiek 3-1-3-3defmirr
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 41.6
poor Schieten good
weak Passen very good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Gjyshi is nu in balbezit. Lushi rent richting de bal. Gjyshi rent richting de bal. Lushi rent richting de bal. Lushi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF 28 Nëntori - Vlora FC 0:1

7e minuut.
Doeltrap. Miloti met een harde bal richting middenveld. Revaj kopt de bal weg. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Skenderaj geeft de bal voor. Gjyshi heeft problemen om de bal te vangen. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi schiet op doel. Miloti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IF 28 Nëntori - Vlora FC 0:2

25e minuut.
Susuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuri probeert naar een medespeler te passen. Pasha rent richting de bal. Pasha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF 28 Nëntori - Vlora FC 0:3

38e minuut.
Kulina rent richting de bal. Gjyshi onderschept slim de pass. Gjyshi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pasha de bal. Pasha haalt uit met een fantastische trap. Miloti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Susuri is nu in balbezit. Susuri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gjyshi de bal. Pasha rent richting de bal. Pasha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF 28 Nëntori - Vlora FC 0:4

40e minuut.
Pasha rent richting de bal. Fakaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gjyshi onderschept slim de pass. Gjyshi haalt uit met een fantastische trap. Miloti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IF 28 Nëntori - Vlora FC 0:5

43e minuut.
Xhemali neemt de hoekschop. Pasha rent richting de bal. Miloti speelt de bal door. Susuri is nu in balbezit. Susuri geeft de bal voor. Miloti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Xhemali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Susuri geeft een hoge lob. Pasha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF 28 Nëntori - Vlora FC 0:6

45e minuut.
Vila speelt de bal door. Daar is Revaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasha rent richting de bal. Pasha haalt uit met een fantastische trap. Miloti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IF 28 Nëntori - Vlora FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF 28 Nëntori 69%, Vlora FC 31%.
IF 28 Nëntori - Vlora FC 0:7

50e minuut.
Loki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha passt de bal in één keer door. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Susuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuri passt de bal met de wreef. Lushi rent richting de bal. Lushi draait met de bal, schiet en ... Miloti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IF 28 Nëntori - Vlora FC 0:8

55e minuut.
Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoxhallari is nu in balbezit. Gjyshi onderschept slim de pass. Gjyshi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF 28 Nëntori - Vlora FC 0:9

61e minuut.
Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha geeft de bal voor. Klungelig pakt Hoxhallari de bal. Gjyshi is nu in balbezit. Gjyshi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF 28 Nëntori - Vlora FC 0:10

62e minuut.
Gjyshi passt de bal met de wreef. Markaj rent richting de bal. Xhemali onderschept slim de pass. Xhemali geeft een lange en hoge pass. Pasha springt en kopt de bal. Miloti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Skenderaj geeft een lange en hoge pass. Kulina controleert de bal met de borst. Xhemali geeft de bal voor. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Klungelig pakt Kulina de bal. Xhemali rent richting de bal. Xhemali geeft de bal voor. Lushi is nu in balbezit. Lushi haalt uit met een fantastische trap. Miloti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Daar is Fakaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gjyshi rent richting de bal. Kulina is nu in balbezit. Gjyshi onderschept slim de pass. Gjyshi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Miloti trapt de bal weg. Daar is Susuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Susuri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lushi de bal. Lushi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF 28 Nëntori - Vlora FC 0:11

79e minuut.
Pasha kopt de bal weg. Lushi probeert de bal aan de voet te houden. Lushi passt de bal in één keer door. Gjyshi rent richting de bal. Gjyshi haalt uit met een fantastische trap. Miloti bokst de bal weg.

86e minuut.
Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoxhallari verovert de bal door een tackle van achteren. Lushi verovert de bal door een tackle van achteren. Lushi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF 28 Nëntori - Vlora FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF 28 Nëntori 64%, Vlora FC 36%.
IF 28 Nëntori - Vlora FC 0:12