Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-15 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: Indopora Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3574
Indopora Persepal Hotspurs
Attack Tactiek ten hag 451
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 34.4
adequate Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Vargiu de bal onder controle te krijgen. Bardo rent richting de bal. Bardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kumara geeft een hoge lob. Vargiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargiu passt de bal met de wreef. Bardo is nu in balbezit. Bardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gérard kopt de bal weg. Scazzosi rent richting de bal. Scazzosi passt de bal zonder na te denken. Bardo is nu in balbezit. Bardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kumara geeft de bal voor. Kiswanto kopt de bal weg. Bardo rent richting de bal. Vargiu rent richting de bal. Vargiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wahab kopt de bal weg. Csiszér geeft een lange en hoge pass. Vargiu probeert de bal aan de voet te houden. Bardo is nu in balbezit. Bardo schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Scazzosi speelt de bal door. Bardo kan de bal niet met de borst controleren. Samsuri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samsuri krijgt een gele kaart. Bardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Bardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vargiu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ruhiyat is nu in balbezit. Rorong rent richting de bal. Ruhiyat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruhiyat krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sasongko geeft de bal voor. Inworp. Kumara met de inworp. Bardo geeft de bal voor. Vargiu krijgt zijn hoofd ertegen. Hendriawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kiswanto geeft de bal voor. Gérard probeert de bal aan de voet te houden. Paradys probeert naar een medespeler te passen. Bardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardo haalt uit met een fantastische trap. Hendriawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kiswanto verovert de bal door een tackle van achteren. Bardo rent richting de bal. Wahab is nu in balbezit. Bardo rent richting de bal. Bardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Paradys is nu in balbezit. Paradys passt de bal zonder na te denken. Bardo met een sublieme pass. Vargiu rent richting de bal. Vargiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Persepal Hotspurs 0:1

37e minuut.
Kiswanto geeft de bal voor. Ruhiyat kopt de bal weg. Daar is Bardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargiu is nu in balbezit. Vargiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hendriawan probeert naar een medespeler te passen. Scazzosi kopt de bal weg. Vargiu is nu in balbezit. Vargiu haalt uit met een fantastische trap. Hendriawan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Persepal Hotspurs 0:2

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jatmiko komt het veld opgelopen. Vigoni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 68%, Persepal Hotspurs 32%.
Indopora - Persepal Hotspurs 0:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molinero komt het veld opgelopen. Pramudji komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Firdaus komt het veld opgelopen. Singarimbun komt het veld opgelopen. Lessy komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bardo rent richting de bal. Klungelig pakt Bardo de bal. Vargiu is nu in balbezit. Vargiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Persepal Hotspurs 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 64%, Persepal Hotspurs 36%.
Indopora - Persepal Hotspurs 0:3