Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Nusantara Poris Academy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Sucipto kopt de bal weg. Budiarto is nu in balbezit. Firmansyah begaat een overtreding. Budiarto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Budiarto wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rahmad met een sublieme pass. Natapura bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwanto onderschept slim de pass. Purwanto passt de bal zonder na te denken. Budi Kusuma geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Budi Kusuma is nu in balbezit. Budi Kusuma geeft de bal voor. Ramanda is nu in balbezit. Purwanto onderschept slim de pass. Purwanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hamzah geeft een hoge lob. Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi begaat een overtreding. Juniadi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ramanda rent richting de bal. Ramanda geeft de bal voor. Widianto rent richting de bal. Budiarto is nu in balbezit. Budiarto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Budi Kusuma is nu in balbezit. Budi Kusuma speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Amo de bal onder controle te krijgen. Purwanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ramanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramanda geeft een lange en hoge pass. Karnadi kopt de bal weg. Purwanto rent richting de bal. Purwanto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Widianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto verovert de bal door een tackle van achteren. Azis rent richting de bal. Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Nusantara 66%, Poris Academy 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S. Nusantara - Poris Academy 0:0

66e minuut.
Karnadi met de inworp. Wardana is nu in balbezit. Wardana geeft een hoge lob. Azis bereikt de bal nog maar net als eerste. Azis haalt uit met een fantastische trap. Toba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Nusantara - Poris Academy 1:0

71e minuut.
Sihombing bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budiarto. Budiarto krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Purwono geeft de bal voor. Inworp. Wardana met een snelle inworp. Budiarto is nu in balbezit. Budiarto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rahmad rent richting de bal. Budiarto is nu in balbezit. Rahmad maakt een afschuwelijke overtreding. Rahmad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Nusantara 42%, Poris Academy 58%.
K.S. Nusantara - Poris Academy 1:0