Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudos Suertudos Victoria Universales
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Mayes geeft een lange en hoge pass. Guillen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sorto is nu in balbezit. Guillen verovert de bal door een tackle van achteren. Guillen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Garay met de inworp. Sorto met een sublieme pass. Dacarett bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacarett geeft een hoge lob. Arauz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Zablah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Betanco is nu in balbezit. Betanco geeft de bal voor. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Yanes onderschept slim de pass. Yanes speelt de bal door. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma schiet op doel. Angel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Suertudos - Victoria Universales 1:0

26e minuut.
Sorto onderschept slim de pass. Palma rent richting de bal. Alvarado rent richting de bal. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso rent richting de bal. Bueso speelt de bal door. Moreno rent richting de bal. Moreno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Suertudos 45%, Victoria Universales 55%.
Rudos Suertudos - Victoria Universales 1:0

53e minuut.
Zelaya geeft de bal voor. Guillen is nu in balbezit. Mayes onderschept slim de pass. Dacarett rent richting de bal. Dacarett haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Yanes de bal onder controle te krijgen. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorto verovert de bal door een tackle van achteren. Sorto met een sublieme pass. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sorto heeft problemen om de bal te vangen. Zelaya verovert de bal door een tackle van achteren. Zelaya passt de bal in één keer door. Guillen is nu in balbezit. Guillen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sorto met een sublieme pass. Palma is nu in balbezit. Glody begaat een overtreding. Palma raakt geblesseerd tijdens het duel. Sorto komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Alvarado met een sublieme pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma passt de bal met de wreef. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Suertudos 42%, Victoria Universales 58%.
Rudos Suertudos - Victoria Universales 1:0