Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballenas Avorasados Verdes Traidores
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Carías bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardenas begaat een overtreding. Carías raakt geblesseerd tijdens het duel. Escoto met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Williams de bal. Arcos rent richting de bal. Arcos schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Carías passt de bal in één keer door. Escoto speelt de bal door. Arcos is nu in balbezit. Arcos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballenas Avorasados - Verdes Traidores 1:0

12e minuut.
Cardenas speelt de bal door. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle speelt de bal door. Arcos rent richting de bal. Arcos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Martínez de bal onder controle te krijgen. Fiallos geeft een hoge lob. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerritos onderschept slim de pass. Cerritos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Azzad trapt de bal weg van het doel. Torres kopt de bal weg. Arcos is nu in balbezit. Arcos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Carías rent richting de bal. Cardenas is nu in balbezit. Carías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carías krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Izcano controleert de bal met de borst. Carrasco rent richting de bal. Carrasco geeft een lange en hoge pass. Martínez is nu in balbezit. Martínez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cerritos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco geeft een hoge lob. Leiva kopt de bal weg. Martínez rent richting de bal. Martínez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballenas Avorasados 52%, Verdes Traidores 48%.
Ballenas Avorasados - Verdes Traidores 1:0

68e minuut.
Bandes kopt de bal weg. Cardenas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carías. Carías krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Cerritos rent richting de bal. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal met de wreef. Arcos rent richting de bal. Arcos schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Avalos de bal. Azzad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Carrasco passt de bal met de wreef. Cruz rent richting de bal. Cruz passt de bal zonder na te denken. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballenas Avorasados 51%, Verdes Traidores 49%.
Ballenas Avorasados - Verdes Traidores 1:0