Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballenas Avorasados Aguilas Cuervos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Escoto geeft een lange en hoge pass. Moradel bereikt de bal nog maar net als eerste. Moradel passt de bal zonder na te denken. Arcos rent richting de bal. Arcos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Arce probeert naar een medespeler te passen. Arcos rent richting de bal. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Escoto passt de bal met de wreef. Moradel rent richting de bal. Arcos onderschept slim de pass. Arcos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballenas Avorasados - Aguilas Cuervos 1:0

21e minuut.
Klungelig pakt Rubio de bal. Rubio met een sublieme pass. Carrasco is nu in balbezit. Gun onderschept slim de pass. Gun schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ballenas Avorasados - Aguilas Cuervos 1:1

32e minuut.
Martino verovert de bal door een tackle van achteren. Martino speelt de bal door. Carrasco rent richting de bal. Gun verovert de bal door een tackle van achteren. Gun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballenas Avorasados 46%, Aguilas Cuervos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ballenas Avorasados - Aguilas Cuervos 1:1

50e minuut.
Archaga verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio rent richting de bal. Rubio passt de bal met de wreef. Gun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chavarria geeft de bal voor. Klungelig pakt Arce de bal. Arce met een sublieme pass. Gun rent richting de bal. Gun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Cerritos is nu in balbezit. Chavarria verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarria speelt de bal door. Martino heeft problemen om de bal te vangen. Martino passt de bal in één keer door. Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballenas Avorasados 57%, Aguilas Cuervos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ballenas Avorasados - Aguilas Cuervos 1:1