Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ippotes Patision Thriamvos Ionon
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Metaxaris speelt de bal door. Paboukidis is nu in balbezit. Paboukidis passt de bal zonder na te denken. Douros rent richting de bal. Douros haalt uit met een fantastische trap. Koubouris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Glentzes geeft een hoge lob. Inworp. Foteinos met een snelle inworp. Stournaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Stournaras geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dianellos onderschept slim de pass. Dianellos passt de bal zonder na te denken. Mylonakis probeert de bal aan de voet te houden. Nikiforidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiforidis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Mylonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paboukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paboukidis passt de bal met de wreef. Douros is nu in balbezit. Douros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ladas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tzoutzoukos komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Zigouris kopt de bal weg. Douros is nu in balbezit. Met opzet legt Anestis zijn tegenspeler op de grond. Anestis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ippotes Patision 46%, Thriamvos Ionon 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ippotes Patision - Thriamvos Ionon 0:0

63e minuut.
Anestis geeft de bal voor. Foteinos kopt de bal weg. Douros bereikt de bal nog maar net als eerste. Paboukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paboukidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Metaxaris rent richting de bal. Metaxaris geeft een lange en hoge pass. Douros bereikt de bal nog maar net als eerste. Paboukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paboukidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Douros is nu in balbezit. Anestis onderschept slim de pass. Anestis geeft een lange en hoge pass. Nikiforidis rent richting de bal. Nikiforidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Patsatzoglou rent richting de bal. Nikiforidis onderschept slim de pass. Dianellos rent richting de bal. Nikiforidis rent richting de bal. Nikiforidis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ippotes Patision - Thriamvos Ionon 1:0

86e minuut.
Patsatzoglou geeft een hoge lob. Mylonakis is nu in balbezit. Tsobanidis begaat een overtreding. Tsobanidis krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Metaxaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Metaxaris geeft een hoge lob. Vryzas speelt de bal door. Nikiforidis rent richting de bal. Nikiforidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ippotes Patision 39%, Thriamvos Ionon 61%.
Ippotes Patision - Thriamvos Ionon 1:0