Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Souvlatzides Dendrogalias Paraponiarides
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 14.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Melissaratos onderschept slim de pass. Petrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakis probeert naar een medespeler te passen. Psarros is nu in balbezit. Psarros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - Paraponiarides 1:0

13e minuut.
Avramidis heeft problemen om de bal te vangen. Tsorbatzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avramidis. Avramidis krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Xintavelonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiatos passt de bal in één keer door. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tsorbatzoglou onderschept slim de pass. Petrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakis speelt de bal door. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tsorbatzoglou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arapoglidis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Souvlatzides Dendrogalias 49%, Paraponiarides 51%.
Souvlatzides Dendrogalias - Paraponiarides 1:0

61e minuut.
Varotsos speelt de bal door. Paschalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melissaratos. Paschalakis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Paschalakis kan niet meer verder spelen. Rigas komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Strintzis rent richting de bal. Petrakis verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakis speelt de bal door. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Papadimas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Xintavelonis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rigas rent richting de bal. Rigas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Petrakis de bal onder controle te krijgen. Rigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigas onderschept slim de pass. Rigas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Souvlatzides Dendrogalias 69%, Paraponiarides 31%.
Souvlatzides Dendrogalias - Paraponiarides 1:0